Haberler

Medipol Başakşehir'de Gökhan ve Mevlüt 3'er Yıllık Sözleşme İmzaladı

Mevlüt Erdinç: "Türkiye Ligi'nde ilk defa burada oynayacağım için heyecanlı ve mutluyum" Gökhan İnler: "Buraya değer gördüğüm için geldim" "Beşiktaş'tan ayrılmam öncelikle Şenol hocanın kararı" Göksel Gümüşdağ: "6 oyuncu aldık Feyenoord dışında hiç bir kulübe ödeme yapmadık" "Emre Belözoğlu...

Mevlüt Erdinç : "Türkiye Ligi'nde ilk defa burada oynayacağım için heyecanlı ve mutluyum"

Gökhan İnler: "Buraya değer gördüğüm için geldim"

" Beşiktaş'tan ayrılmam öncelikle Şenol hocanın kararı"

Göksel Gümüşdağ : "6 oyuncu aldık Feyenoord dışında hiç bir kulübe ödeme yapmadık"

"Emre Belözoğlu daha bir yıl sözleşmemiz olan bir futbolcu"

"Emre'nin Fenerbahçe transferi ile ilgili en ufak bir teklif gelmedi"

MUSTAFA AKIN / İSTANBUL,

Medipol Başakşehir, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç ile resmi sözleşmeleri imzaladı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen imza törenine Başkan Göksel Gümüşdağ ile başkanvekili Çağatay Kalkancı katıldı. Turuncu-lacivertli ekip Mevlüt Erdinç ve Gökhan İnler ile 3'er yıllık anlaşmaya vardı.

Düzenlenen törenden açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Kulübümüzün almayı arzu ettiği 2 önemli oyuncuyla imzalamış bulunuyoruz. Mevlut zaten Türk Milli takımının en önemli oyuncularından bir  tanesi. Fransa'da da uzun yıllar önemli kulüplerde forma giydi. Abdullah hoca kendisini çok arzu etti ve bu transfer gerçekleşti. Gökhan 90'a yakın İsviçre milli takımında ve Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giymiş bir oyuncu ona da Abdullah hocanın istegi ve arzusu üzerine teklif götürdük sağ olsun çok olumlu baktı ve 2 oyuncuda bu ailenin içine bugün itibraıyla katılmıs oluyor ikisine de hayırlı olsun diyorum" dedi.

Şu ana kadar 6 oyuncu aldıklarını ve Feyenoord'a ödedikleri 1 milyon Euro dışında hiç bir kulübe ödeme yapmadıklarını söyleyen Başkan Gümüşdağ, "Az sonra kendisini uğurlayayacağımız Cengiz'den alacağımız paraya bakarsak bu şirketin doğru yönetildiğinin en büyük kanıtıdır" diye konuştu.

"ŞU ANKİ PLANLAMAMIZDA 2 OYUNCUYU DAHA KADROMUZA KATACAĞIZ"

Turuncu lacivertli ekinin şu anda Slovenya'da kampta olduğunu hatırlatan Gümüşdağ, "Antrenman sırasında son oyuncumuz sakatlandı 4-5 ay aramızda olamayacak checgu. Şu anki planlamamızda 2 oyuncuyu daha kadromuza katacağız. Sneijder ile ilgili şunu söylemek  isterim bugün bizim Sneijder kadar önemli 2 oyuncumuz var sağımda ve solumda. Buna bugün cevap vermek istemiyorum ama 2 transfer daha yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çok önemli 2 oyuncu, bunun mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Medipol Başakşehir'i  kurdukları günden bu yana profesyonel bir şirket olarak yönettiklerini dile getiren Gümüşdağ şöyle konuştu: " kimseye ödeme yapmadık bir oyuncudan da yaklasık 15 milyon Euro'luk gelir sağlayacağız bız her aman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutarız."

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda eşleştileri Belçika'nın Club Brugge takımı hakkında konuşan Gümüşdağ, "Club Brugge arzu ediyordum gerçekten de öyle çıktı ama o takım bu takım çıktı diye  değerlendirme yapmam. Her takım zordur her mac 90 dakikada biter. Bu yıl derbilerin şampiyonluğuz sadece onların arasında geçseydi lig şampiyonaydık içeride dışarıda derbileri yendik ama kadro potansiyeli üstün olduğumuz takımlara puan kaybettik inşallah hayırlı bır kura olur" dedi.

Gökhan ve Mevlüt'le 3'er yıl anlaşma imzaladıklarını kaydeden Gümüşdağ, adı Fenerbahçe ile yazılan Emre Belözoğlu hakkında ise "Emre bizim kulübün 1 yıl daha sözleşmesi olan oyuncusu gazetelerde görüyorum kendim de şaşkınım. Fenerbahçe'den bir teklif gelmiş değil. Biz Fenerbahçe'den gönderilmiş bir oyuncuyu kadroumuza kattık. Emre'den  çok memnunuz o da buradan memnunun. Bu şekilde en ufak bir teklif gelmedi" şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir ile 3 yıllık anlaşmaya varan Mevlüt Erdinç, "Burada olduğum için çok mutluyum gerçekten burada çok değerli insanlar var, burada çalışacağım için çok mutluyum" dedi.

Adının uzun yıllar transfer dönemlerinde Türkiye'deki takımlarla anıldığını belirten Mevlüt, "Türkiye liginde ilk kez burada oynayacağım heyecanlı ve mutluyum. Fransa liginde 300 maçım ve yaklasık 100 golüm var. Bu ligi tanımıyorum ama çok izledim. Çok kaliteli golcüler var. Bu sene bence lig daha önemli olacak. Buraya tabii ki 10-15 gol kadar atmaya geldim" diye konuştu.

Turuncu lacivertli ekiple 3 yıllık sözleşmeye imza atan bir diğer isim olan Gökhan İnler ise, " Beşiktaş'a teşekkür etmek istiyorum başkandan, Şenol hocadan., Beşiktaş'ta çalışan herkese büyük bir teşekkür ediliyorum. Güzel bir sene geçirdik. Önümüzdeki yıllar Medipol Başakşehir için koşacağım.  Başkana  teşekkür ederim bana, benim profesyonelliğime güveniyorlar bu takıma çok şey verebilirim onlar da bana çok şey verebilir. Bu takımı seçtim çünkü burada değer gördüm. Herşeyimi Medipol Başakşehir için vereceğim. Buraya kadar geldiğim için çok mutluyum çünkü kimse bana bunları hediye etmedi. Çok takımlar geldi İtalya'dan bayağı bir baskı vardı en son Atalanta görünüyordu ama sonuçta Başakşehir ile iyi bir görüşme oldu. Onların hedeflerini ve profesyonelliğini hissettim. İstanbul'da da ortam kurduğum için kalmak istedim" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılmasının Şenol hocanın kararı olduğunu kaydeden Gökhan İnler, "Ben bir profesyonelim saha içinde her zaman yüzde yüzümü verdim. Saha içinde oynarken ben performansımı gösterdim. Ilk seçenek değildim hoca için. Bunu da Başkan ile özel bir görüşme yaparak detaylandırdım. Her şeyi değerlendirdik, ben de yoluma devam ettim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Göksel Gümüşdağ Mevlüt Erdinç Başakşehir Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title