Haberler

Medipol Başakşehir'dan Samuel Eto'o bombası!

Güncelleme:

Adebayor ve Bajic ile yollarını ayırdıktan sonra kadrosuna bir forvet katmak isteyen Medipol Başakşehir, bomba bir transfere imza atıyor. Turuncu-lacivertli takım, bir dönem ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen Samuel Eto'o ile görüşme gerçekleştirdi.

İstanbul ekibi Medipol Başakşehir sürpriz bir hamle yaparak yıldız golcü Samuel Eto'o'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Taraflar arasında yapılan görüşmeler olumlu geçerken anlaşma sağlanması halinde Eto'o en kısa sürede sağlık kontrolünden geçirilip Başakşehir'e imzayı atacak.

SÜPER LİGDE 89 MAÇTA 50 GOL ATTI

38 yaşındaki Eto'o, daha önce Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyerken geçen sene Qatar SC takımına transfer olmuştu. Süper Lig'de toplam 89 maça çıkan Eto'o 50 gol atıp 15 de asist yapmıştı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Başakşehir Samuel Eto Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

ANTİBİOTİK:

maradona da halen yaşıyo o daha iyi futbolcu onu alın bence.

16
1
yanıtYanıtla
adam 38 yaşında:

eto ne kadar iyi olsada 38 yaşında kendinize gelin kardeşim artık ya

15
1
yanıtYanıtla
ABDURRAHMAN ÇELEBİ:

Bitmiş adamları alıyorlar hayret. On yaş daha genç yıldızları almaya güçleri yetmiyor tabii. . .

11
5
yanıtYanıtla
TESPIT:

Sorunun cevabını biliyorsun madem ne soruyorsun

yanıt3
yanıt2
JÜL SEZAR:

eto 38 yasında 89 mac 50 gol 15 asıst. . sen bayburtsporlu falansın sanırım yada matematık bılmıyorsun. 3 buyuklerde bu ıstatıslıklerde 28 yasında kac topcu var. ben fenerlıyım aldıgımız kruss mu ne 30 macta 10 gol atmıs.

yanıt4
yanıt6
Adınızı Yazın:

Eto''nun bombası mı kaldı ya

12
3
yanıtYanıtla
KALAS:

Adam gibi transfer yapın, adam yolda yürüyemiyor.

6
5
yanıtYanıtla
tespitçi:

başakşehir sal artık

9
1
yanıtYanıtla
Tesbih:

Eto bitmiş

10
0
yanıtYanıtla
fahri:

ya bunların muslukları kesilmemişti nerde sızıyor

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title