Haberler

Medipol Başakşehir - Beşiktaş Maçının Ardından - Şenol Güneş

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, rakiplerine karşı oyunda üstünlük kurmalarına rağmen maçı kazanamadıklarını söyledi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medipol Başakşehir karşısında pozisyonlar bulduklarını belirterek, "Beklemediğimiz şekilde gol yedik. Oyun üstünlüğümüz var ama sonuca yansımadı." dedi.

Net pozisyonları değerlendiremediklerini ve yenilginin bu nedenle kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Güneş, "Böyle maçta bu şekilde yediğimiz gol ve kaçırdığımız pozisyonlar pahalıya mal oldu." ifadesini kullandı.

Loris Karius'un performansıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Güneş, "Kornerde topa vurdurmamak lazımdı. Yediğimiz gol sayısı fazla. Sorunu bir kaleciye yüklemek istemiyoruz ama hepsi önemli. Dikkat dağınıklığı var, hatalar var ama yine de netice alınması gerekirdi. Yeri geldiği zaman da değişiklik yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Moralimizi bozmayacağız"

Maçı kazanıp liderliğe yükselme fırsatını kaçırdıklarını anlatan Güneş, şunları söyledi:

"Sıralamada daha aşağıdayız. Lig bir maraton, bu maçı kazansak da şampiyonluk yarışı net olmayacaktı. Geride kalmamıza rağmen net değil. Bu maçta hücumda etkinlik sayısını göremedim. Mustafa, geriden gelmesine rağmen Lens ve Vagner Love'dan daha etkiliydi. En büyük sıkıntı buydu. Eleştiriyi yapacağız ama kırarak, dökerek değil; çalışarak, destek olarak rakibi göre daha üstün olabileceğimizi biliyoruz. Üzüleceğiz, kızacağız ama moralimizi bozmayacağız. Tam tersine ayakta kalıp bu yarışta üstün olacağımızı biliyoruz."

Kadronun başarı için yeterli olduğunu kaydeden Güneş, "Sıkıntı verimsiz olması. Üretkenlik olarak sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Mühim olan bunu yukarı çıkarmak. Maç kaybedildiğinde moralsizlik var. Kırılmalar da var. Beklediğimiz sonuçlar değil, bunların sıkıntıları var. Güven duygusunu sağlayamadık. Konsantrasyonda, motivasyonda, dikkatimizde ve yardımlaşmada hem fikiriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Şenol Güneş Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title