Haberler

Medipol Başakşehir 30 Hafta Sonra Lider

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Osmanlıspor'u 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, liderliğe yükseldi.

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Osmanlıspor'u 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, liderliğe yükseldi.

Haftaya Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 27 puanla 2. sırada giren turuncu-lacivertliler, sarı-kırmızılı ekibin dün Beşiktaş'a 3-0 mağlup olmasının ardından oynadığı karşılaşmayı kazanarak zirvenin yeni sahibi oldu.

Medipol Başakşehir bu galibiyetle 14. haftada Galatasaray'ın 1 puan önünde zirvede yer aldı.

30 hafta sonra zirvede

Medipol Başakşehir, Osmanlıspor'u mağlup ederek 30 lig haftasından sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Bundan önce, geçen sezon (2016-2017) 17. haftayı lider tamamlayan turuncu-lacivertli takım, 18. haftada deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak liderliği Beşiktaş'a kaptırmıştı.

Emre Belözoğlu 3 maç sonra sahada

Medipol Başakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu, ligde 3 maç sonra yeniden formasına kavuştu.

Deneyimli futbolcu, mücadelenin 71. dakikasında Mahmut Tekdemir'in yerine oyuna girdi.

Bundan önce 10. haftada Teleset Mobilya Akhisarspor maçına ilk 11'de başlayan ve 1 gol atan Emre, Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Kayserispor maçlarında forma giyememişti.

Turuncu-lacivertli takımın orta sahasında görev yapan Gökhan İnler, Osmanlıspor maçının kadrosunda yer almadı. Gökhan'ın, grip nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı belirtildi.

Cikalleshi eski takımına karşı

Sezon başında Medipol Başakşehir'den Osmanlıspor'a transfer olan Arnavut golcü Sokol Cikalleshi, eski takımına karşı mücadele etti.

Cikalleshi, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Golcü oyuncu, 78. dakikada yerini Doukara'ya bıraktı.

Lucescu da maçı izledi

Medipol Başakşehir ile Osmanlıspor arasındaki maçı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu da izledi.

Maçtan önce stada gelen Lucescu, protokol tribününde yardımcısı Tayfur Havutçu ile karşılaşmayı takip etti.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut da müsabakayı takip edenler arasında yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Mircea Lucescu Galatasaray Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title