Haberler

Sivasspor-Akhisar Belediyespor Maçı Sonrası Tribünler Karıştı

Güncelleme:

Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak küme düşmeye bir adım daha yaklaşan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası tribünlerde olay çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı mucizelere bırakan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası tribünler karıştı.

SESTUK'UN BÜYÜK HATASI SİVAS'I YIKTI

Ligde son 3 haftaya küme düşme potasında giren Medicana Sivasspor, kendi sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 90. dakikada kaleci Setkus'un ayağında kaçırdığı topla sahadan bir puanla ayrıldı.Futbolcular sahada büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Setkus gözyaşlarına hakim olamadı.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünler yönetimi istifaya davet etti. Bu sırada bazı tribünlerde taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı. Polis ekipleri tribünlere girerek olayları büyümeden önledi. Taraftarların yönetimi istifaya davet etmesinin ardından Başkan Mecnun Otyakmaz tribünlere giderek taraftarları sakinleştirdi. Taraftarlara 'Hakkınızı helal edin' diyen Otyakmaz daha sonra açıklama yapmadan stattan ayrıldı.






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Mecnun Otyakmaz Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

spor severMobil-ANDROID:

fener icin oynarken Trabzonun hakini yedinizz burnunuzdan gelir böyle ohhh beterr olunnn...Amator bile hak etmiyorsunuzzz..

143
7
yanıtYanıtla
ZZZ:

FENER YALAKASI BAŞKAN SİVASLILARI SEVERİM AMA SEN TAM BİR GEVŞEKSİN

132
11
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Aziz kurtarır sizi

96
9
yanıtYanıtla
futbol58:

bizi bu sezon kendi oyuncularımız düşürdü ihanete uğradık allah sorsun hesabını oyunculardan hakkımızı helal etmiyoruz. .

0
10
yanıtYanıtla
kara ali:

peki ilk resimde niye ittci isareti yapiliyor! anliyamadim? irkcilar mitingimi yapiliyor yoksa spormu? Sizin gibi spor anlayisina sahip olanlar yerin bin metre dibine batsinlar hasta herifler her yere pisliginizi bulastimadan edemiyorsunuz.

4
4
yanıtYanıtla
talas 38:

kayseri sivas komşu sehir kavga olmaz

3
0
yanıtYanıtla
ÇARŞI KARTALI:

OHHHH İYİ OLDU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title