Haberler

Medical Park Antalyaspor Yabancılarıyla Güldü

Spor Toto Süper Lig'in 8.hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor, sahasında ağırladığı Sivaspor'u 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor, sahasında ağırladığı Sivaspor'u 4-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu galibiyeti kalbinden rahatsızlık geçiren yönetim kurulu üyesi Mehmet Akıncıoğlu'na hediye ettiklerini söyledi. Her iki takımında sahaya kazanmak için çıktığını kaydeden Özdilek, "Sivasspor deplasmanda kazanma üzerine bir takım. Kazananın ligdeki yerini sağlamlaştıracağı bir maçtı. 3 haftadır kazanıyoruz. İyi bir seri yakaladık. Maçın başından sonuna kadar kaybetme düşüncesi içinde olmadık. Öne geçtik, yakalandık. Oyuncularımın kazanma arzusu ön plandaydı. 4 gol attık final paslarını iyi yapsak farklı da olabilirdi. Rakipten daha istekliydik.

Dolayısıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Aissati'de zor maç olacağını bildiklerini ifade ederek, "İçeride olan bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Önümüzde zorlu maçlar var. Bu şekilde korkusuz şekilde oynarsak o maçları da kazanabileceğimizi düşünüyorum. Galip geldikçe güvenimiz artıyor. ve güven geldikçe daha iyi oynuyoruz" diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Diarra, kendileri için önemli bir 3 puan aldıklarını anlatarak, "Önümüzde Fenerbahçe maçı var. O maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Daha iyi bir performans gösterebilirim. Güven eksikliğim vardı. Önümüzdeki çok maç var, performansım daha da artacak" şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, galibiyetlerin ardından iyi oynayıp, galip geldik denirken bugün ise tam tersi bir durumun olduğunu söyledi. Bugün hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Çalımbay, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Takım istediği oyunu oynayamadı. Buraya bir hafta önce geldik. Bütün amacımız bu maça hazırlanmaktı. Ama maalesef hepsi soyunma odasında kaldı taktiklerin. Kadromuzdan 3 kişi cezalıydı. Kadro değişikliği de etki yaptı. Bunlarında sıkıntısını yaşadık. Bugün Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bu mağlubiyeti biran önce telafi etme yoluna gitmeliyiz. Şu maç bize ders oldu. Bunu mutlaka telafi edeceğiz. Takımımın oyunu bu değil. Yaşanana kötü maçlardan biriydi" ifadelerini kullandı.

Sivassporlu futbolcu Navratil ise maçın ilk yarısına

kötü başladıklarını belirterek, "İkinci yarı toparlandık ama yeterli olmadı. Yediğimiz gollerle iki farklı skorla mağlup olduk Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" yorumunda bulundu.

Sivassporlu futbolcu Hayrettin ise zor bir maç olduğunu belirterek, "Pasa dayalı bir takım vardı karşımızda. Topla oynama isteği üst düzeyde olan bir takım vardı karşımızda. İstediğimizi oyunu sahaya yansıtamadık. İlk 15 dakikada çok büyük bir baskı yedik. Bugün Antalyaspor bizden daha çok istedi maçı. Tebrik ediyoruz. Önümüzdeki Akhisar maçını kazanmak istiyoruz. Şanssız bir mağlubiyet aldık" ifadelerine yer verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Mehmet Özdilek Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title