Haberler

Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, iyi oyun ve skorla Antalya'dan ayrıldıklarını belirterek, "Sezonu mutlu şekilde bitirdik" dedi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu, iyi oyun ve skorla Antalya'dan ayrıldıklarını belirterek, "Sezonu mutlu şekilde bitirdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medical Park Antalyaspor sahasında Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu skorla Trabzonspor UEFA Avrupa Lig'ine katılma hakkı kazandı.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, karşılaşmanın ilk 45 dakikasında bir şeyler üretmeye çalıştıklarını, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Trabzonspor'un ikinci yarı daha tempolu oynadığını kaydeden Çapa, "Son 30-35 dakika temposu düşük bir karşılaşma oldu. Futbol göze hoş gelmedi. Bizim açımızdan da mümkün değildi zaten. 15 kişi ile karşılaşmaya geldik. İleriye dönük oyuncularımızı denedik" dedi.

"Futbolcuların bir çoğu antrenmana çıkmadı bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Çapa, "Cezalı ve sakat oyuncular idmana çıkmadı: Bazı oyuncular sözleşmeleri gereği bazı oyuncularda sakatlıktan uzun süre takıma dönmediğini söyleyebiliriz. Biz sadece son 8 haftanın analizini yapabiliriz. Ben kendi adıma 8 haftadan çok şey çıkarttım. Bir şeyler öğrendiğimizi düşünüyorum. Herkes sözleşmesinin maddesine uyması gerekiyor" cevabını verdi.

"Gelecek sezon için planınız nedir?" Şeklindeki soruya da Çapa, şu cevabı verdi:

"Sezon sonuna kadar anlaşmam vardı. Şuan beni ve kulübü bağlayan bir şey yok, gelecek sezon için. Genel kuruldan sonra ne olur göreceğiz. Gelecekle ilgili bir şey söylememenin anlamı yok. Bir kaç hafta sonra ne olur hep birlikte göreceğiz."

Kırmızı-beyazlı futbolcu Seddar Karaman, istemedikleri bir sonuçla ligden düştüklerini ifade ederek, "Sezon boyunca gerekli performansı sahaya yansıtamadık. Yoksa şuan farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Takımı düşüren biziz, çıkaracak olanda yine biziz. Gelecek sezon çok daha iyi çalışıp Antalyaspor'u yeniden süper lige çıkaracağız" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı kaleci Ozan Evrim Özenç, Soma'da hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Süper ligden düştüklerini kaydeden Ozan, "Kötü bir sonuç aldık bu sezon. Futbol içinde bunlar var. Antalyaspor'u olması gereken yer olan süper lige yeniden çıkaracağız. Önümüzdeki sezon her şey daha güzel olacak" dedi.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzsonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu ise göreve başlarken Hami hoca ve ekibi olarak Avrupa kupalarına katılma sözü verdiklerini hatırlattı.

Ligi en iyi yerde bitirmek için çalıştıklarını dile getiren Canalioğlu, "Bunu başardık. Mutluyuz. İyi oyun ve skorla buradan mutlu ayrılıyoruz. Sezonu mutlu şekilde bitirdik" dedi.

ZEKİ: "YASTAYIZ, İŞİMİZİN GEREĞİ BURADAYDIK"

Bordo-mavili futbolcu Zeki Yavru, Trabzonspor forması altında profesyonel olarak attığı ilk gole çok sevindiğini aktararak, "Maç hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Yastayız. Soma'daki facia acı bir olay üzgünüz. Maalesef işimizin gereği buradaydık. Ligi 4. bitirdik, sevinçliyiz. Hayatını kaybeden madencilerin ailelerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcu Adrian ise, iyi bir maç çıkardıklarının altını çizerek, "Mutluyuz. Ligi 4. bitirmek istiyorduk. Son hafta Karabük'ün galip gelmesiyle direkt Avrupa'ya gittik. Hem skoru aldık hem de Karabük'ten gelen sonuçla UEFA Avrupa Lig'ine gittik. Gerçekten çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

TRABZON KAFİLESİ SOMA'YA GELİYOR

Öte yandan Trabzonspor kafilesi yarın sabah Antalya'dan İzmir'e oradan da maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine hareket edecek. Saat 13.00'da Soma'da olacak olan borda-mavili kafile madenci ailelerine baş sağlığı dileyecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title