Haberler

Medıcal Park Antalyaspor - Beşiktaş Maçının Ardından

Medıcal Park Antalyaspor Mehmet Özdilek: "Her Hafta Hakemlerle Sıkıntı Yaşıyoruz"

MEDICAL PARK ANTALYASPOR MEHMET ÖZDİLEK: "HER HAFTA HAKEMLERLE SIKINTI YAŞIYORUZ"

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER: "BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

5 haftadır kazanamadıklarını hatırlatan Özdilek, "Rakibimiz de 4 haftadır kazanamıyordu. Her iki takımın da kazanmak istediği maçtı. Futbolda kırılma noktaları önemli. Maalesef kırılma noktalarını rakip kırmıyor. Geçen hafta yaşadıklarımız, bu hafta Kenan'ın pozisyonunu hakem vermeyebilir. Ancak ilk gol ofsayttı. Benim bu pozisyonla ilgili yorum yapmam da giden puanları geri getirmeyecek. Her hafta hakemlerle sıkıntı yaşıyoruz. Hakemler işlerini yapacak. Biz verdikleri kararlara saygı duyuyoruz. Geçen hafta Tita'nın pozisyonunda Bünyamin hoca penaltıyı vermedi. İş işten geçti tabii. Ciddi anlamda üzülüyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz, bunu kabul ediyoruz. Beşiktaş da bu ligin en önemli takımlarından. Böyle bir maçta kırılma ile geri duruma düşmek kolay değil. Hakem hatası insanın moralini bozuyor. Önümüze bakacağız. Önümüzde 11 hafta var. İstediğimiz kadar puanları alıp yolumuza devam edeceğiz. Ligde alttaki ve üstteki makaslar daralıyor. Lig bittiğinde bu takım hedeflediği yerde olacaktır. Umarım, Kasımpaşa maçı ile kazanan ve moral bulan takım Antalyaspor olur" diye konuştu.

Bir soru üzerine, Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü'ye de övgü yağdıran Özdilek, başarılı kalecinin bugünkü maçta önemli bir faktör olduğunu ve kendisini kutladığını ifade etti.

UĞUR: HAKEM KARARLARI SONUCA ETKİ EDİYOR

Kırmızı-beyazlı takımın oyuncusu Deniz Barış da hakem kararlarından yakınarak, "Bu yaşadıklarımız 2 haftalık değil, daha önce de hakemlerden yana sıkıntı yaşadık. Büyük takımlara karşı oynayınca, hakemler onların aleyhine o kadar rahat kararlar vermiyorlar. Bunun için ilk yarının maçlarında sürekli hakemlerden yakındık. Bundan sonraki haftalarda oyunumuza bakalım dedik. Bunu yaparken kendi performansınız etkileniyor. Son haftalarda, özellikle Sivas maçında kırmızı kart verilmesi gereken pozisyonda verilmiyor. Penaltı pozisyonumuz oluyor ama o da verilmiyor. Geçen hafta Tita'nın Kayseri'deki penaltı pozisyonu verilmedi. Bunlar verilse belki biz öne geçeceğiz. Susmak da her zaman faydalı olmuyor. Bir çözüm bulunması gerekiyor" diye konuştu.

Uğur İnceman da, bakıldığı zaman son haftalarda Manisaspor karşılaşması hariç oyunda üstün olan tarafın kendileri olduğunu hatırlatarak, "Yalnız bunu skora yansıtamadık. Orada bir sıkıntı yaşadık. Bu nedenlerden biri de hakemlerin kararları sonuca etki ediyor. Bize göre net bir penaltı pozisyonu verilmiyor ama ofsayttan gol veriliyor. Sonuca gidemiyoruz. Bunu da ilerleyen haftalarda kesinlikle çözmeliyiz" dedi.

SCHUSTER: BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, maçtan sonra yaptığı açıklamada hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Schuster, "Bulunduğumuz konum itibarı ile zor maç olacağını biliyordum. Futbolcuların morallerinin yükselmesi için çok çalışmalıydık ve bugün de çok çalıştık. Bugün Bulduğumuz pozisyonlarla galibiyeti hak eden taraftık. Çok çalıştık. Antalyaspor'un da duran toplardaki başarısı dikkat çekti. Futbolcularımızın bu galibiyete çok ihtiyacı vardı. Bugün hak eden taraf kazandı. Özellikle son maçlarda aldığımız mağlubiyetler futbolcular üzerinde olumsuz etki yaratmıştı. Buna dur dememiz gerekiyordu" dedi.

Bu hafta önce kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ardından Trabzonspor ile lig maçı oynayacaklarını hatırlatan Schuster, "Bu galibiyetin anlam kazanması için kupa maçını da kazanmalıyız. Seri galibiyete ihtiyacımız var. Perşembe günkü kupa maçını kazanırsak bu maçtan alacağımız galibiyet anlam kazanacaktır. Kupa maçında sahaya farklı bir kadro çıkaracağım. Uzun zamandır forma şansı bulamayanlar kadroda yer alacak. Pazar günü oynayacağımız Trabzonspor maçı çok zor olacak. Rakibimiz liderliğe oynuyor. Ancak o maçta da gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Almeida'nın neden ilk 11'de sahaya çıkmadığı yönündeki bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "Almeida'ya zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Forvet oyuncusu gol attıkça kendisini geliştirecektir. Önümüzdeki maçlarda hepimizin bildiği Almeida'nın olacağını düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Guti ise maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyerek, "Bugün en önemlisi kazanmaktı. Bu galibiyetle seri başlatmak istiyoruz. Bundan sonra önce kupa, ardından Trabzon maçını oynamak zevkli olacak. Bu maçları kazandıktan sonra serilerin başlayacağını düşünüyorum" dedi. Son 3 maçta kaptanlık görevinde bulunduğunu, ancak takımının galip gelemediğini ifade eden Guti, "Çok mutluyum. Son 3 maçta kaptandım. Bu kaptanlık sürecince galibiyet alamamamız beni üzüyordu" diye konuştu.

Roberto Jan Hilbert ise 5-6 hafta sonra ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Sakat değilim ama ilk 11'de neden başlamadığımı bilmiyorum. Hocamıza sormak lazım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title