Haberler

Medcem Çimento'nun Silifke'de açtığı Bilim Merkezi'ne Aziz Sancar ismi verildi

Güncelleme:

Eren Holding'in iştiraki olan ve hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en büyük çimento fabrikasına sahip Medcem Çimento'nun Mersin iline ve halkına desteği sürüyor. Medcem Çimento'nun Silifke Belediyesi ile gerçekleştirdiği işbirliği ekseninde yapımı tamamlanan bilim merkezi ve kütüphane, düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Eren Holding'in iştiraki olan ve hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en büyük çimento fabrikasına sahip Medcem Çimento, Mersin'de halk yararı faaliyetler gerçekleştiriyor. Medcem Çimento'nun son projesi ise büyük bir ilgiyle hayata geçirildi.

AZİZ SANCAR İSMİ VERİLDİ

Medcem Çimento'nun Silifke Belediyesi ile gerçekleştirdiği işbirliği ekseninde yapımı tamamlanan bilim merkezi ve kütüphane, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Silifke Taşucu Mahallesinde hizmet vermeye başlayan bilim merkezi ve kütüphaneye Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın ismi verildi.

Medcem Çimento'nun Silifke'de açtığı Bilim Merkezi'ne Aziz Sancar ismi verildi

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ BİLİM ALETLERİ VAR

Öğrencilerin ve gençlerin daha donanımlı ve modern eğitim araçları ile kendilerini geleceğe hazırlamalarına olanak tanıyacak Silifke Belediyesi - Medcem A.Ş. Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi'nde; Mars yüzeyi ve robotu, Dünya-Güneş-Ay modeli, sonsuzluk koridoru uzay çadırı, denge tüneli, robot, suda dalga ile elektrik üretiminin de yer aldığı 50'ye yakın bilim aleti ziyaretçilerini bekliyor.

GÖRKEMLİ AÇILIŞTA MELEK MOSSO SAHNE ALDI

Silifke Belediyesi - Medcem A.Ş. Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi'nin açılışıyla ilgili düzenlenen törenin ve açılış konuşmalarının ardından şarkıcı Melek Mosso sahne alarak Silifkeliler ile buluştu. Ünlü sanatçı, izleyenlere şarkılarıyla keyifli bir gece yaşattı.

MURAT KAHYA: BİLİME DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Silifke Belediyesi - Medcem A.Ş. Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi'nin açılışıyla ilgili görüşlerini aktaran Medcem Çimento Genel Müdürü Murat Kahya: "Hem ülkemizin hem de ekonomimizin büyümesi ve ilerlemesi adına bilim ve eğitim büyük önem taşıyor. Medcem Çimento olarak bu konuyu fazlasıyla önemsiyor, mümkün olduğu her anda desteğimizi sunuyoruz. Bilim merkezi ve kütüphanenin ülkemize ve Mersin'e hayırlı olmasını, hem mevcut hem de gelecek nesillere değer katmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Aziz Sancar Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title