Haberler

Meclis'te Skandal Tacize Soruşturma Açıldı, Tacizcinin Binası Değiştirildi

Güncelleme:

TBMM'de staj yapan liseli kız, bir memur tarafından 4 aydır tacize uğruyordu. Başka bir çalışanın ihbar etmesiyle soruşturma başlatıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde lise öğrencisi stajyer genç kızı taciz ettiği ileri sürülen F.K. hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

MEMUR, STAJYER KIZI TBMM BİNASINDA TACİZ ETTİ

Taciz olayı geçtiğimiz hafta TBMM ana binada meydana geldi. İddiaya göre sözleşmeli memur F.K. (52) lise öğrencisi stajyer kızı sıkıştırarak taciz etti.

4 AYDIR DEVAM EDİYORMUŞ

Bunu gören başka bir çalışan durumu yetkililere bildirdi. Lise öğrencisi genç kız ile konuşan birim yetkilileri taciz olayının 4 aydır devam ettiğini, kendisini tehdit eden F.K.'dan korktuğu için kimseye söyleyemediğini öğrendi.

TACİZCİ BAŞKA BİNAYA GÖNDERİLDİ

Olayın doğrulanması üzerine başka bir birime gönderilen F.K. hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

şadiye:

Olayın doğrulanması üzerine başka bir birime gönderilen F. K. hakkında idari soruşturma başlatıldı. bu ne lan ? anında işine son vereceksin elini kolunu bağlayacaksın insan içine çıkamayacak ama yok maşşallah bizde nerdeyse bu tür olaylarda madalya takacak duruma geliyor neden acaba ???

12
1
yanıtYanıtla
Ekrem:

Şeytana uymus. . bayanların sosyal hayatta çok fazla aktif olmasida fitnelere sebep oluyor. . Herkes kurana ve sünnete uysa toplumda böyle istenmeyen şeyler asla olmaz. . .

2
9
yanıtYanıtla
ali ak:

TACİZCİ BAŞKA BİNAYA GÖNDERİLDİ vay beeeee ne güzelmiş. . açıga alın kardeşim yanlışsa geri döner işine yazık valla. . nerde bu hakim avcılar. .

7
0
yanıtYanıtla
fatoş:

bu gibi soysuzlar o kadar çokki ne yapacaklar ordan alır başka yere verir bıraktığı yerden orda başka insanları taciz etmeye devam eder.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok başarılı tacizci başka binaya gönderildi, neden orada da başka kızları taciz etmesi için mi? Saçmalığa bak direk işinden uzaklaştırma kararı savcılık soruşturması başlatılması gerekmez miydi?? Kızı tehdit ediyormuş siz ise sadece başka binaya gönderdiniz bayıldım bulduğunuz çözüme.

5
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Peki liseli kizi bu adamdan kim koruyacak bundan sonra? Cezayi iptal ettirecek dayisi mi varmiş adamin da, sadece öteki binaya gondermekle yetinmisler? Yaziklar olsun...

3
0
yanıtYanıtla
Cetin:

Ulkenin kanunlari yok insanlarin can guvenligi yok kimse gorevini layiki ile yapmiyor baska yere gonderin adaminizi orada da pislik yapsin pislik

2
1
yanıtYanıtla
CONI:

Eeeee iste

1
0
yanıtYanıtla
Yigido58:

Fetva verecek kadar bilgilimisin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title