Haberler

Meclis'te 'Kayısı' Savaşı

CHP Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'nın Kayısısının Iğdır'ın Kayısısından Daha İyi Olduğunu Belirterek, Meclis'te 1 Ton Kayısı Dağıttı.

CHP Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'nın kayısısının Iğdır'ın kayısısından daha iyi olduğunu belirterek, Meclis'te 1 ton kayısı dağıttı.

AK Parti Iğdır Milletvekili Ali Güner, dün Iğdır'a üniversite kurulmasından dolayı Meclis'te kayısı dağıtmış ve Iğdır kayısısına övgüler yağdırmıştı. Güner'in kayısı dağıtması üzerine harekete geçen CHP Malatya Milletvekili Aslanoğlu, bugün Meclis'e 1 ton kayısı getirtti. Kayısı dendiğinde akla Malatya'nın geldiğini belirten Aslanoğlu, en iyi kayısının Malatya'da yetiştiğini savundu. Meclis binası önüne yığılan kayısıları milletvekillerine ve gazetecilere ikram eden Aslanoğlu, basın koridorunda gazete ve televizyonların bürolarına da kolilerce kayısı dağıttı.

(ZÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title