Haberler

Meclis Başkanı Kahraman Telefonları Karıştırdı

Meclis Başkanı Kahraman telefonları karıştırdı

Kahraman, kendi telefonu zannederek aynı renk ve modeldeki gazetecinin telefonunu cebine koydu

NEVŞEHİR - Nevşehir Valiliği'ni ziyaret eden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, muhabirin ses kaydı için masanın üzerine bıraktığı telefonu kendi telefonu zannederek cebine koydu. Koruma polisinin uyarısı ile İsmail Kahraman, telefonu cebinden çıkararak muhabire verdi.

TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'tan şehir ile ilgili bilgiler alırken Valilik anı defterine günün anlam ve önemine ilişkin yazı yazdı. Valilik makamında yapılan hazırlığa dikkat çeken Meclis Başkanı İsmail Kahraman, "Orada kutular falan görüyorum" diyerek ayağa kalktı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, masanın üzerine yerel bir gazete muhabirinin ses kaydı almak için koyduğu telefonu aynı renk ve modelde olduğu için karıştırarak kendi telefonu diye cebine koydu. TBMM Başkanı İsmail Kahraman hediyeleri kabul ettiği sırada koruma polisi, kulağına eğilerek 'Bu sizin telefon değil efendim' diye uyardı. Uyarı sonrasında Kahraman, cebine koyduğu telefonu çıkararak muhabire verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Nevşehir Valiliği İsmail Kahraman Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title