Haberler

Meclis 23 Nisan'a Hazır

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Hazırlanıyor. Meclis'te 23 Nisan Törenleri Atatürk Anıtına Çelenk Konulması ile Başlayacak. Saat 11.30'da Kutlamaları Kabul Edecek Olan Meclis Başkanı Köksal Toptan, Akşam da TBMM'nin 88. Açılış Yıldönümü Nedeniyle Meclis'te Resepsiyon Verecek. Resepsiyon Daveti İse Eşli Yapıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramına hazırlanıyor. Meclis'te kutlamaları kabul edecek olan Meclis Başkanı Köksal Toptan, akşam da TBMM'nin 88. açılış yıldönümü nedeniyle Meclis'te resepsiyon verecek. Resepsiyon daveti ise eşli yapıldı.

TBMM'nin 88. açılış yıldönümü kutlama programı, Meclis'te saat 09.00'da Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başlayacak. Saat 09.15'te Anıtkabir'de yapılacak törenin ardından da Birinci Büyük Millet Meclisinde anma töreni gerçekleştirilecek. Anma töreninde 23 Nisan 1920'de BMM'de en yaşlı üye sıfatıyla Sinop Mebusu Şerif Bey'in yaptığı konuşma seslendirilecek. Meclis Başkanı Köksal Toptan, Birinci Büyük Millet Meclisindeki anma töreninin ardından da TBMM'de saat 11.30'da kutlamaları kabul edecek.

-MECLİS ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANACAK-

Meclis Genel Kurulu ise saat 14.00'de özel gündemle toplanacak. Genel Kurul'da TBMM Başkanı Toptan ile Meclis'te grubu ve üyesi bulunan siyasi partiler adına konuşmalar yapılacak. Genel Kurul'da Toptan'ın ardından AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı adına Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğılu ve ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras da konuşma yapacak. Liderlerin yapacağı konuşmalarda ise son günlerde siyasi gündeme damgasını vuran başta laiklik olmak üzere değerlendirmelerde bulunmaları bekleniyor.

-RESEPSİYONA EŞLİ DAVET-

TBMM'nin 88. açılış yıldönümü kutlamaları kapsamında Meclis Başkanı Köksal Toptan akşam saatlerinde de TBMM Tören salonunda resepsiyon verecek. Saat 19.30'daki tören için davetlilere ise eşli davet yapıldı. (ANKA)

(EG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title