Haberler

Mecidiyeköy'de Yakalanan Bombacının İsmi Belirlendi

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında yakalanan ve üzerinden 3,5 kilogram A4 tipi bomba ve 1,5 kilogram çelik bilye çıkan şahsın isminin Şahabettin Demir olduğu belirlendi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında yakalanan ve üzerinden 3,5 kilogram A4 tipi bomba ve 1,5 kilogram çelik bilye çıkan şahsın isminin Şahabettin Demir olduğu belirlendi. PKK üyesi olan Demir'in "Hayri" kod adını kullandığı ve eylem hazırlığında olduğu kaydedildi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında bulunan Akbil gişesinin önünde yakalanan şahsın üzerinden 1975 doğumlu Malatya Akçadağ nüfusuna kayıtlı "Mehmet Demirkaya" adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkmış ve kaldığı evde yapılan aramalarda çok miktarda patlayıcı madde ile düzenek ele geçirilmişti. Gözaltına alınan Demir'in Mecidiyeköy Metrosu'nda bombalı bir eylem planladığı ve bir süredir polisin takibinde olduğu ifade edildi. (ANKA)

(HM/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title