Haberler

Mecidiyeköy Bombacısı Mahkemeye Sevk Edildi

Mecidiyeköy'de Bomba Koymaya Hazırlanırken Yakalanan Bombacı B.ö ile Birlikte Biri Kadın 3 Kişi, Savcılık Sorgularının Ardından Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Mecidiyeköy'de bomba koymaya hazırlanırken yakalanan bombacı B.Ö ile birlikte biri kadın 3 kişi, savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şişli Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki İETT AKBİL gişesi önünde, içerisinde 3.5 kilo A4 patlayıcı bulunan çantayla yakalanan B.Ö. ile Yenibosna'da ele geçirilen yüklü miktarda patlayıcı madde ile ilgili gözaltına alınan Ş.D ve Z.A., sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen zanlılardan B.Ö., "anayasal düzeni bozmaya teşebbüs etmek", "patlayıcı madde bulundurmak", "terör örgütü üyeliği", "evrakta sahtecilik" gibi çeşitli suçlardan; Ş.D.

ve kadın zanlı Z.A. ise, "patlayıcı madde bulundurmak", "örgüt üyeliği", "yardım ve yataklık" suçlarından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Emniyette olduğu gibi savcılıkta da susma hakkını kullanan B.Ö.'nün 1999 yılında bir otobüse molotof kokteylli saldırı düzenlenmesine ilişkin cezaevinde bir süre kaldığı öğrenildi.

(YM-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title