Haberler

Mdf ve Sunta Yüklü Tır'da 140 Bin Paket Kaçak Sigara

* İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları MDF ve Sunta plakalar yüklü TIR'da yaptıkları aramada plakalar arasına zulalanmış 140 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirdi.

* İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları MDF ve Sunta plakalar yüklü TIR'da yaptıkları aramada plakalar arasına zulalanmış 140 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili olarak TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bit TIR ile Gaziantep'ten yüklü miktarda kaçak sigara getirileceği yönünde ihbar geldi. Polis ekipleri ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı. Gece 01.30 sıralarında Kocaeli il çıkışında çalışma başlatan polis ekipleri 68 DC 125 plakalı TIR'dan şüphelenerek takip etmeye başladı. Ekipler, TIR'ı İstanbul'a girdiği zaman durdurarak sürücüsü Muzaffer B.'yi gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından otoparka çekilen TIR'ın MDF ve Sunta plakalarla yüklü olduğu tespit edildi. Ekipler detaylı inceleme için forklift yardımıyla TIR'da bulunan MDF ve Sunta plakaları boşalttığı sırada aralarına zulalanmış farklı markalara ait 140 bin 100 paket sigara olduğunu fark etti.

KAÇAK SİGARA, TIR, DORSE, MDF VE SUNTALARA EL KOYULDU

Anadolu Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla kaçak sigara, TIR, dorse, MDF ve suntalara el koyulurken TIR sürücüsü Muzaffer B. Sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. TIR'ı durduran polis ekiplerinin TIR sürücüsü Muzaffer B.'yi TIR'a dayayarak üst araması yaptıktan sonra gözaltına almasıyla başlayan görüntülerde forklift yardımıyla TIR'da bulunan MDF ve Sunta plakalar yere indirildiği görüntülendi. Polis ekipleri yerde bulunan MDF ve Sunta plakaları incelemek için bir birinde ayrınca plakaların arasına zulalanmış kolilerce kaçak sigarayı bulması kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title