Haberler

Mayo Çekimleri Yapmayabilir

Ebru Şallı Son Olarak Üstsüz Pozlarıyla Gündeme Gelmişti.

EBRU ŞALLI SON OLARAK ÜSTSÜZ POZLARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ.

Bir mayo firmasının 2008 koleksiyonu için verdiği üstsüz pozla basına yansıyan Ebru Şallı Tan, Şamdan Plus dergisine konuştu: Benim seçmediğim fotoğrafın gazetelere verilmesi beni çok üzdü. Bundan sonra mayo çekimleri yapmayabilirim!..

Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ancak evlenip anne olduktan sonra işlerini seçmeye başlayan Ebru Şallı Tan, yazdığı yemek kitabının yanı sıra pilatesteki ustalığını da çıkarmak üzere olduğu DVD'si ile kanıtlıyor. Ancak son günlerde Bir mayo firması'un 2008 kataloğu için verdiği üstsüz pozlar ile gündeme gelen Şallı, bu konuda oldukça üzgün olduğunu dile getiriyor ve 'Geçen sene de bu tarzda bir poz vermiştim ancak hem firma yetkilileri hem de eşim ve ben oturup hangi fotoğrafı kullanacağımızı seçmiştik. Bu sene benim haberim olmadan hiç istemediğim bir kare basına verildi. Bu nedenle artık mayo çekimi yapmayabilirim' diyor.

İÇİMİZE SİNEN BU DEĞİLDİ

* Bir mayo firması mayolarının katalog çekimlerini yaklaşık 10 yıldan beri siz gerçekleştiriyorsunuz. Bunca süre sizce neden sizi tercih ettiler? Ya da siz onları neden tercih ediyorsunuz?

Sanırım bunca yıl içerisinde Bir mayo firması ile birbirimize çok alıştık. Bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadık ve ortaya hep iyi sonuçlar çıktı. Bu nedenle hem onlar beni, hem de ben onları tercih ediyorum diyebiliriz aslında.

* Bu seneki katalog çekimlerinizde üstsüz pozlar da vardı ve bunlar gazetelerde yer aldı. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?

Ben Bir mayo firması ile çalışmaya başladığımda henüz 19 yaşındaydım. Onların moda editörleri ne isterse ben o pozu veriyorum. Çünkü bu işi gerek yurtdışında gerekse de yurtiçinde profesyonel olarak yapan bir kişiyim. Ancak bu yıl şöyle bir sorun oldu; bir tane böyle bir fotoğraf çekecektik, bildiğiniz gibi bir kare için neredeyse 100 tane fotoğraf çekiliyor. Geçen sene biz bu fotoğrafların arasından eşim ile içimize sineni söylemiştik ve katalogda o yer almıştı, diğerleri de silinmişti. Bu sefer ise sanırım firmanın ya da fotoğrafçının gözünden kaçmış olacak ki benim hiç istemediğim bir poz verilmiş basına. Oysa oturup karar vermiştik.

* Bu sizi çok üzdü mü peki?

Çok üzdü hatta belki bundan sonra mayo çekimleri yapmayabilirim. Ancak bunun geri dönüşü yok ama yine de ben bir profesyonelim ve işimi doğru yaptığıma inanıyorum.

* 30 yaşındasınız, hâlâ nasıl bu kadar muhteşem bir fiziğe sahipsiniz, neler yapıyorsunuz bunu korumak için?

Evet, 30 yaşındayım ve inanın modellik yapmasam da böyle bir fiziğe sahip olurdum diye düşünüyorum. Bence bu çok sık spor yapmamdan kaynaklanıyor çünkü sporu gerçekten çok seviyorum, bu benim yaşam tarzım diyebilirim. Bunun yanı sıra hayatım boyunca sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Fiziğimin düzgün olmasında onun da büyük payı var.

* Çocuk sahibi kadınlara fiziklerini korumaları için vereceğiniz en önemli üç tane öğüt nedir?

Kendilerini bırakmasınlar, spor yapmayı yaşantılarının parçası haline getirsinler, beslenmelerine dikkat etsinler ve tabii ki kariyerlerine devam etsinler. Çalışmak kadını mutlu ve güçlü kılıyor.

BENİM TERCİHİM BİKİNİDEN YANA

* Yazın sizin tercihiniz genellikle bikini mi yoksa mayo mu? Bu konuda kadınlara tavsiyeniz nedir?

Ben yazın daha çok bikini giyiyorum. Güneşlenirken de daha iyi oluyor ama mayoları da severim. Yüzerken daha rahat hissediyorum kendimi. Kadınlara önerim ise kilolarına ve vücut yapılarına göre mayo ve bikinileri tercih etsinler, bunun için mayo satış noktalarında yardım almalarını tavsiye ediyorum.

* Pilates yapıyorsunuz, bir yandan yemek kitabı, çekimleriniz ve oğlunuzla ilgilenmek. Bütün bunlara nasıl yetişiyorsunuz?

Pilates artık yaşamımın bir parçası oldu. Çok severek yapıyorum. Yemek kitabım ise benim için hem zevk hem de iş, çünkü yemek yapmayı da çok seviyorum. Zaten yeniden yemek programıma başladım. Cumartesi günlerı Kanal 1'de iki çeşit yemek yapıyorum. Dünya mutfaklarından her çeşit yemeği yapıyorum neredeyse. Yemek yapmak benim için bir terapi oluyor. Her şeye yetişmeyi bir şekilde başarıyorum ama yorucu oluyor...

* Pilates'e başlayalı kaç yıl oldu ve şu an eğitim veriyor musunuz? Bir de DVD projesi vardı bildiğim kadarıyla...

Pilatese 4.5 yıl önce hamileliğimde başladım. Mat pilates yapıyordum, doğum sonrası reformer dediğimiz makinalarda yapılan pilatesi yapmaya başladım. Çok sevdim. Geçtiğimiz yaz 1.5 ay Kanada'da dünyanın en iyi pilates okulu olan Stott Pilates'ten çok iyi bir eğitmen olan Leslie ile çalıştım. Anotomi dersleri dahil olmak üzere günde sekiz saat çalıyorduk. Geçtiğimiz ay da ileri seviye advance matpilates ve reformer pilates eğitimimi tamamladım. Şu sıralar DVD'min çıkmasını bekliyorum. Hanımların klasik sorunu olan kalça ve karın ağırlıklı başlangıç ve orta seviye matpilates DVD'si hazırladım. Artık herkes evinde güvenle pilates yapabilecek. Çekimler Med Yapım tarafından gerçekleştirildi ve çok güzel oldu ama benim için oldukça yorucuydu. Çünkü bütün egzersizleri düşünün kaç tekrar yaptım. Ancak yine de çok keyifliydi.

* Günde kaç saat pilates yapıyorsunuz?

Haftanın 4 ya da 5 günü günde bir saat yapıyorum. Harun'la da yapıyoruz. Evimizde küçük bir pilates stüdyosu kurduk. Harun'a ders veriyorum. Çok eğlenceli geçiyor tabii...

'OĞLUMUZU DA SPORCU BİR ÇOCUK OLARAK YETİŞTİRİYORUZ'

Eşi Harun Tan da kendisi gibi sportif olan Ebru Şallı, bunun avantajını şöyle açıkladı: 'Birbirimizi bu anlamda çok destekliyoruz ve uyum sağlıyoruz. Şimdi oğlumuzu da sporcu bir çocuk olarak yetiştirmeye çalışıyoruz, çünkü bize göre gerçekten de spor yapan insandan zarar gelmez.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title