Haberler

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Geçtiğimiz aylarda aşık olarak evlendiği sunucu Bircan Bali'den boşanan Şenol İpek yeni bir aşka yelken açtı. İlişkisi hakkında konuşan İpek, "İlk defa bu kadar mutluyum" dedi.

Eski manken Şenol İpek ve sunucu Bircan Bali 2013 yılında evlenmişti. Çift, 2018'in mayıs ayında ise boşandı. Hatta, bir ilki gerçekleştirerek birlikte video kaydı hazırlayıp ayrıldıklarını medenice açıklamıştı. Yollarını ayıran çiftten Şenol İpek, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

"İLK DEFA BU KADAR MUTLUYUM"

Önceki günde Şenol İpek'in, Nur isimli bir sevgilisinin olduğu ortaya çıkınca kafalar karışmıştı. Şenol İpek ve Bircan Bali ihanet sebebiyle mi ayrıldı diye düşünülürken, İpek'ten UçanKuş'a özel bir açıklama geldi. İpek, yeni ilişkisi için şunları söyledi: "Dünyanın en iyi ve samimi insanıyla birlikteyim. İlk defa bu kadar mutluyum. Dolayısıyla Nur'un yanlış tanınmasını ve yanlış anlaşılmasını istemem. Yuva yıkan biri değil. 3 ay oldu boşanalı ama biz bunun kararını çok daha önce aldık ve Nur'lada 1 aydır birlikteyim"

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

İşte Şenol İpek'in aşk yaşadığı genç kız:

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şenol İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Mebrure:

Her zaman daha gencini bulacaktir. Tostlarıni yediler seni bekliyorlar, Senol

18
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BERABER OLDUĞU, ARADA EVLENDİKLERİ DE DAHİL, HER KIZA''HAYATIMDA İLK DEFA MUTLULUK YAŞIYORUM'' DİYEN BİR ERKEĞE GÜVENEN NE ÇOK APTAL KIZ VAR YA. İNANAN APTAL DA, SÖYLEYEN DE KENDİNİ UYANIK FALAN MI SANIYOR ACABA?

15
0
yanıtYanıtla
dogus:

aşk gelip geçiçidir buda biter Gerçek aşk ilahi aşktır

10
1
yanıtYanıtla
Kohsfwr:

Genç kız denilmiş ama ikisi de değil

7
2
yanıtYanıtla
isim:

adam hala akıllanmamış kadınların peşinden koşmaya devam ediyor

7
0
yanıtYanıtla
çukura:

Sadece genç. . . . eskimiş malı kim ister ;)

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu nasıl bi hakaret boşanalı 3 ay olmuş PESSS ne mide ya

6
0
yanıtYanıtla
Güler:

Mutlu olsunlar ??

1
4
yanıtYanıtla
HUZUR:

İsabetli karar vermiş Bircan inanılmaz itici. Ben izlerken bile tahammül edemiyordum yazık o nasıl dört duvar arasında bu kadınla yaşasın. Mutluluklar Şenol İpek. Gerçi ibrcandan kurtuldun her halükarda mutlu olursun. . .

4
1
yanıtYanıtla
56 yaşında çocuksuz:

Sen bu gidişle bana benzeyeceksin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title