Haberler

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Geçtiğimiz aylarda aşık olarak evlendiği sunucu Bircan Bali'den boşanan Şenol İpek yeni bir aşka yelken açtı. İlişkisi hakkında konuşan İpek, "İlk defa bu kadar mutluyum" dedi.

Eski manken Şenol İpek ve sunucu Bircan Bali 2013 yılında evlenmişti. Çift, 2018'in mayıs ayında ise boşandı. Hatta, bir ilki gerçekleştirerek birlikte video kaydı hazırlayıp ayrıldıklarını medenice açıklamıştı. Yollarını ayıran çiftten Şenol İpek, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

"İLK DEFA BU KADAR MUTLUYUM"

Önceki günde Şenol İpek'in, Nur isimli bir sevgilisinin olduğu ortaya çıkınca kafalar karışmıştı. Şenol İpek ve Bircan Bali ihanet sebebiyle mi ayrıldı diye düşünülürken, İpek'ten UçanKuş'a özel bir açıklama geldi. İpek, yeni ilişkisi için şunları söyledi: "Dünyanın en iyi ve samimi insanıyla birlikteyim. İlk defa bu kadar mutluyum. Dolayısıyla Nur'un yanlış tanınmasını ve yanlış anlaşılmasını istemem. Yuva yıkan biri değil. 3 ay oldu boşanalı ama biz bunun kararını çok daha önce aldık ve Nur'lada 1 aydır birlikteyim"

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

İşte Şenol İpek'in aşk yaşadığı genç kız:

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Mayıs Ayında Bircan Bali'den Boşanan Şenol İpek Yeni Aşka Yelken Açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şenol İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Mebrure:

Her zaman daha gencini bulacaktir. Tostlarıni yediler seni bekliyorlar, Senol

18
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BERABER OLDUĞU, ARADA EVLENDİKLERİ DE DAHİL, HER KIZA''HAYATIMDA İLK DEFA MUTLULUK YAŞIYORUM'' DİYEN BİR ERKEĞE GÜVENEN NE ÇOK APTAL KIZ VAR YA. İNANAN APTAL DA, SÖYLEYEN DE KENDİNİ UYANIK FALAN MI SANIYOR ACABA?

15
0
yanıtYanıtla
dogus:

aşk gelip geçiçidir buda biter Gerçek aşk ilahi aşktır

10
1
yanıtYanıtla
Kohsfwr:

Genç kız denilmiş ama ikisi de değil

7
2
yanıtYanıtla
isim:

adam hala akıllanmamış kadınların peşinden koşmaya devam ediyor

7
0
yanıtYanıtla
çukura:

Sadece genç. . . . eskimiş malı kim ister ;)

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu nasıl bi hakaret boşanalı 3 ay olmuş PESSS ne mide ya

6
0
yanıtYanıtla
Güler:

Mutlu olsunlar ??

1
4
yanıtYanıtla
HUZUR:

İsabetli karar vermiş Bircan inanılmaz itici. Ben izlerken bile tahammül edemiyordum yazık o nasıl dört duvar arasında bu kadınla yaşasın. Mutluluklar Şenol İpek. Gerçi ibrcandan kurtuldun her halükarda mutlu olursun. . .

4
1
yanıtYanıtla
56 yaşında çocuksuz:

Sen bu gidişle bana benzeyeceksin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title