Haberler

SPOR Maxim: Performansımın düştüğünü düşünmüyorum

Güncelleme:

Gaziantep FK'nın tecrübeli oyuncusu Alexandru Maxim, ligde yarın karşılacakları Beşiktaş maçı öncesi takımla birlikte hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş karşısında 3 puan alabileceklerini ve maça pozitif baktığını söyleyen Rumen orta saha oyuncusu, performansında düşüş olmadığını söyledi.

Süper Lig'in 29'uncu haftasında cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gaziantep FK, hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda kırmızı-siyahlı oyuncular ısınma hareketleri, kısa pas çalışmaları ve top sürme çalışmaları gerçekleştirdi.

"BEŞİKTAŞ KARŞISINDA 3 PUAN ALABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Maxim, Beşiktaş maçı ile ilgili pozitif düşünceleri olduğunu dile getirdi.

Gençlerbirliği karşısında takımın aldığı galibiyet ile ilgili sahada takımın birbirine yardımcı olduğunu ve herkesin birbirini desteklediğini söyledi.

Beşiktaş karşısında 3 puan alabileceklerini ifade eden Maxim, şunları söyledi:

"Performansımda düşüş olduğunu sanmıyorum. Önceden goller ve asistler yapıyordum şu an daha az yapıyorum belki o yüzden görülüyordur ama bununla alakası yok çünkü futbol sadece gol ve asist değil. Önümüzdeki maç için de çok pozitif düşünüyorum. Oraya da gidip üç puan alabileceğimizi düşünüyorum. Tabii ki de skora katkıda bulunmayı istiyorum ama bu bir takım oyunu ve hep beraber oynuyoruz. Çalıştıkça da skora katkıda bulunmaya devam edeceğim. Bence maçın başından beri ben serbest oynuyordum. Çünkü her zaman hoca bana bu serbestliği veriyor. Futbol bir takım oyunu. Bireyselliğe indirgeyemeyiz. Her zamankinden daha çok beklentilerin olduğu bir zamandayız. Bu yüzden saha içinde yaptıklarımız ve takım içindeki desteklerimiz çok önemli. Hocamız da bu güveni veriyor. Özellikle top bizdeyken hocamız bana serbest olmamı söylüyor. Bu da bana özgüven veriyor ve takım olarak daha iyi oluyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title