Haberler

Max Factor Colour Elixir ile Dudaklar Daha Canlı

Güncelleme:

Max Factor Colour Elixir, kaybettiği nemi sadece yedi günde geri kazandırarak dudaklarınızı besler.

Güzelliğin başrol oyuncularından biri dudaklarımızdır. Bu nedenle her kadın pürüzsüz ve baştan çıkarıcı dudaklara sahip olmak ister. Dudaklarımız; güneş, susuzluk gibi faktörlere bağlı olarak nem kaybeder, kuruyup çatlar. Kuruyan dudaklarınıza pürüzsüz bir görünüm kazandırmak, dudaklarınızla büyülemek istiyorsanız etkisini hemen gösteren Max Factor Colour Elixir tam size göre!

Makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor'ün geliştirdiği Colour Elixir'in içeriğindeki; shea, avokado ve aloe yağlarının etken maddelerinin yanı sıra antioksidan ve beyaz çay içeren formülü ile dudaklarınız etkin biçimde nemlenip daha pürüzsüz bir görünüm kazanıyor. Max Factor Colour Elixir ile sadece yedi günde daha canlı ve parlak sahip olacaksınız. Çünkü Max Factor Colour Elixir, yoğun renk pigmentli formülü ile çok daha kolay sürülüyor ve inanamayacağınız kadar canlı ve parlak dudaklar ortaya çıkıyor.

Sezonun canlı renklere ve ışıltılı bir görünüme ağırlık veren modasına uyum sağlayan Max Factor Colour Elixir'in renk paleti, tüm cilt tonlarına ve tercihlere cevap vermesi için pembeler, mürdümler, kırmızılar ve kahverengiler olmak üzere dört renk grubu ile kadınların beğenisine sunuluyor.

Max Factor'un Kreatif Direktörü Pat McGrath, dudakların kusursuz ve parlak görünmesinin sırrını pürüzsüz ve nemli olmalarına bağlıyor. Çatlamış dudaklar için Max Factor Colour Elixir'i öneren McGrath, "Kadınlar, sadece yedi günde gözle görülür farkı hissedecekler ve mükemmel rengin ışıltısıyla göz kamaştıracaklar. Benim favori rengim ise klasik bir kırmızı..."

Ünlü makyaj uzmanı Nur Toktay, Max Factor Colour Elixir için "Dudaklarımızın nem ihtiyacını içinde barındırıyor ve daha kolay sürülüyor. Bir yandan da renk pigmentlerinin zenginliği sayesinde daha parlak ve canlı dudaklara sahip olmamızı sağlıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title