Haberler

Mavi Balina Yine Can Aldı! Genç Çocuk Kendini Halı Sahanın Tellerine Asarak İntihar Etti

Güncelleme:

Bursa'da yaşayan ve arkadaşıyla birlikte Mavi Balina adı verilen oyunu oynayan 16 yaşındaki genç, yanında götürdüğü ip ile kendini halı sahanın tellerine asarak hayatına son verdi.

Bursa'da yaşayan 16 yaşındaki Ahmet P. isimli genç, iddiaya göre arkadaşıyla "Mavi Balina" oyunu oynadıktan sonra gittiği halı sahanın tellerine kendisini asarak yaşamına son verdi. Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K. ise sinir krizi geçirince hastaneye kaldırıldı.

ARKADAŞIYLA HALI SAHAYA GİDİP KENDİNİ ASTI

Olay, pazartesi akşamı merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde meydana geldi. TIR şoförü Murat P.'nin 6 çocuğundan biri olan Ahmet P., evlerine gittiği arkadaşı Batuhan K. ile birlikte iddiaya göre "Mavi Balina" oyunu oynadı. Oyunun ardından iki arkadaş, evin yakınlarındaki halı sahaya gitti. Ahmet P., götürdükleri ipi halı sahanın tellerine bağlayıp, tabureye çıkarak kendini astı. Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K. sinir krizi geçirdi.

BİLGİSAYARA EL KONDU

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Batuhan K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ahmet P.'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Batuhan K.'nin bilgisayarına el koydu.

Otopsinin ardından ailesi tarafından hastaneden alınan Ahmet P.'nin cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

"BAZI GECELER ARKADAŞINDA KALIYORDU"

Ahmet P.'nin ağabeyi Mehmet P. ise "Bizim evimizde bilgisayar yoktu. Ahmet, bazı geceler Batuhanlarda kalıyordu. Gecenin geç vakitlerine kadar Mavi Balina oyunu oynuyorlarmış. Oyunun 40'ıncı bölümünden sonra verilen komutlarla oynayan kişilerden elini kesmesi, koluna balina yapması, kendisini öldürmesi için tavsiyelerde bulunduğunu öğrendik. Mavi Balina oyunu 50'nci bölümünde oynayan kişinin ölümüyle noktalanıyormuş" diye konuştu.

AİLELER OYUNA TEPKİLİ

Mehmet P., hastanede tedavi gören Batuhan K.'nın annesinin sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını, "Mavi Balina oyunu bu hale getirdi" notuyla paylaştığını söyledi.

YANLARINDA SEHPA VE İP GÖTÜRMÜŞLER

Ahmet P.'nin iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirten amcası Ömer Faruk P. ise "Ahmet, lise eğitimini devam ederken yarım bıraktı. Olay günü daha önceden birlikte okuduğu arkadaşlarının yanına giderek helallik istemiş. Daha sonra öğrendiğimize göre, arkadaşı Batuhan'ın evinde bilgisayarda Mavi Balina oyununu oynuyorlarmış. Hatta, bilgisayarda oyun izlerken, odanın kapısını kilitlemişler. Batuhan anne ve babasını odaya sokmuyormuş. Daha sonra evden ayrıldılar. Kamera görüntüsünde Ahmet'in, Batuhan'la birlikte olay yerine giderken ellerinde sehpa ve ip olduğu görülüyor. Bu bir cinayet. Olayı zaten Cinayet Bürosu ekipleri araştırıyor. Batuhan'ın iyileşip, sağlığına kavuşmasıyla konu netlik kazanacak" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (35)

VAN YOLU:

GERİ ZEKALI ALLAH RAHMET ETMESİNNNN AHMAKKKKKKK

2
17
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

gerizekalı daha küçük bir çocuk o vicdanın nerde vanlı senin

yanıt3
yanıt0
NİSAN:

Bu oyunu çıkaranların evlerine ateş düşsünde cayır cayır yansınlar inşallah

18
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Nasil bir oyun bu ilk defa duyorum?

yanıt2
yanıt0
NİSAN:

internete bak geri zekalı

yanıt0
yanıt2
Rambo Dortmund:

Terbiyeli olurmusun?

yanıt0
yanıt2
Rambo Dortmund:

Neden sana takilayim konusuyoruz iste ne var bunda söylermisin?

yanıt0
yanıt2
Çocuklar ölmesin:

Devlet istediğinde sosyal medyaya erişimi engelleyebiliyor, istediği herhangi site yada linke girişi engelleyebiliyor fakat bu oyunu durduramadılar çok garip. Önemsemeleri için daha kaç küçük kardeşimiz canından olmak zorunda. Lütfen göreve!

17
0
yanıtYanıtla
abdullah:

Dikkat edin müzikler filmler diziler oyunlar şeytani büyülerle dolu...

13
1
yanıtYanıtla
mavi balina:

Delinin teki bi kağıda 30 tane görev yazmış bunları yapın demiş, onları yapıyorsunuz mavi balina oluyorsunuz. oyun bu pc oyunu telefon oyunu falan değil sadece bu :D görevlerde komedi işte eline kesik at, gece raylarda gezin çatının ucunda otur, işte a4 kağıda yazılan böyle saçma sapan şeyleri yapıyorsunuz oyun denilen şey bu bana çok komik ve saçma geliyor insanlar bu yüzden intihar ediyor olamaz

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title