Haberler

MATSO 2014 Yılının Son 'Hijyen Eğitimi'ni Düzenliyor

Güncelleme:

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cumartesi günü 2014 yılının son 'Hijyen Eğitimi' düzenleyecek.

MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek eğitime 25 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar müracaat edilebilecek.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 2014 yılının 7'inci ve son eğitimini gerçekleştireceklerini belirterek şu ana kadar düzenledikleri 6 "Hijyen Eğitimi'ne yaklaşık bin 300 kişinin katıldığını söyledi.

"Hijyen Eğitimi" Yönetmeliği'nin 5 Temmuz 2013 ve 28698 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğü girdiğini hatırlatan Boztaş, 5 Temmuz 2014 tarihinden itibaren yönetmenliğin uygulamaya başlanacağını, Oda üyelerinin cezai müeyyide ile karşılaşmamaları için son eğitimlerden yararlanması gerektiğini ifade etti. Gıda üretim ve perakende işyerlerinde, insani tüketim amaçlı sular, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme, pirsing, masaj, güzellik salonları, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerde çalışan tüm personelin eğitimi almasının zorunlu olduğunu kaydeden Boztaş, eğitimlere katılmak isteyen Oda üyeleri ve personellerinin 25 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar müracaat edilebileceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Boztaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title