Haberler

Masumlar Apartmanı hangi gün? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme:

TRT1'in çok sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümü çok beklenirken fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu? Masumlar Apartmanı hangi gün? Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı ile karşımızda. Peki bu bölümde neler oldu? Masumlar Apartmanı 6. bölümde neler yaşandı?

Masumlar Apartmanı son günlerin en beğenilen ve sosyal medyada da adına en çok konuşulan işlerden bir tanesi. Peki,Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı izle!

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikmet'in İnci ve Han'ın evlendiğini açıklaması Masumlar Apartmanı'nda deprem etkisi yaratır. Safiye'nin İnci'yle ilgili kurduğu kabuslar gerçek olur. Haluk elindeki evlilik kozunu Han'a karşı kullanarak içinde bulunduğu borç batağından kendini kurtarmaya çalışır. İnci Han'ın karanlık taraflarını gördükçe sevdiği adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.

Aynı okula gitmeye başlayan Neriman ve Ege arkadaşlığı tüm olumsuz şartlara rağmen ilerler. Han Uygar ve İnci'nin aynı radyoda çalışmalarını kabul etmiş gibi gözükse de asıl amacı farklıdır. Safiye içine düşen kurttan kurtulmak için Han'ın evliliğinin gerçekliğini araştırmaya karar verir. Safiye'nin yaptığı plan Gülben'in zor anlar yaşamasına sebep olur.Güvenli alanım dediği evinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Masumlar Apartmanı hangi gün? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman, saat kaçta?

MASUMLAR APARTMANI GENEL HİKAYESİ NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı hangi gün? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman, saat kaçta?

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

İnci ile arasında ciddi bir gerginlik olan ve İnci'nin özür niteliğinde eline dokunması sonucu sinir krizi geçiren Safiye fragmanın en dikkat çeken kısmı...

Masumlar Apartmanı 7. Bölüm 2. Fragmanı izlemek için tıklayın

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Han Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title