Haberler

Masumlar Apartmanı haftaya yeni bölüm yok mu, neden yok? 16 Kasım Salı Masumlar Apartmanı yok mu, niye yok? Bitti mi?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı haftaya ekranlara gelemeyecek. Bunun ardından vatandaşlar, Masumlar Apartmanı haftaya yeni bölüm yok mu, neden yok? 16 Kasım Salı Masumlar Apartmanı yok mu, niye yok? Bitti mi? sorularının cevaplarını merak etti. Peki, Masumlar Apartmanı bitti mi, final mi yaptı? Dizinin yeni bölümü neden yok? İşte bilgiler...

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın izleyicilerini üzecek bir gelişme yaşandı. 16 Kasım'da yayınlanacak Türkiye'nin milli maçı nedeniyle diziye 1 hafta ara verildi. Peki, Masumlar Apartmanı haftaya yeni bölüm yok mu, neden yok? 16 Kasım Salı Masumlar Apartmanı yok mu, niye yok? Bitti mi? İşte detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 16 KASIM SALI GÜNÜ YOK MU, NEDEN YOK?

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı için hayranlarını üzecek bir karar alındı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı yapımın 47. bölümünün her zamanki gibi Salı akşamı yani 16 Kasım'da yayınlanması bekleniyordu ancak milli maçlar nedeniyle sevilen diziye bir hafta ara verilecek.

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın izleyicilerini üzecek bir gelişme yaşandı. 16 Kasım'da yayınlanacak Türkiye'nin milli maçı nedeniyle diziye 1 hafta ara verildi.

YENİ BÖLÜM YERİNE MİLLİ MAÇ YAYINLANACAK

Masumlar Apartmanı yerine 16 Kasım Salı akşamı 22.25'ten itibaren Karadağ-Türkiye Dünya Kupası eleme maçı ekrana gelecek. Maçın öncesinde ise dizinin kolaj bir bölümü yayınlanacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü ise 23 Kasım Salı gübü saat 20.00'da ekranlara gelecek.

BEKLENEN REYTİNG SEVİYESİNE ULAŞILAMADI

Sevilen diziye, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın veda etmesinin ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun katıldı. Ancak bu transferle hedeflenen reytinglere ulaşılamayınca sevilen diziden ayrılık haberi geldi.

Son haftalarda Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerindeki çarpıcı düşüş dikkat çekiyordu. Kısa bir süre sonra dizinin yeni sezon afişinde yer alan Melisa Şenolsun'a yer verilmediği ortaya çıktı. Bu iki gelişmenin yanı sıra dizide Han'ın eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak olan Aslıhan Gürbüz'ün kadroya dahil olmasıyla dizide Rüya'nın hikayesinin son bulacağı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Masumlar Apartmanı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title