Haberler

    Masterpiece - Pablo Picasso - Şapkalı Kız

    Sanat, müzik ve keyfin bir arada olduğu Masterpiece Etkinlikleri devam ediyor.

    Sanat, müzik ve keyfin bir arada olduğu Masterpiece Etkinlikleri devam ediyor.

    "Sanat, müzik, keyif... Keyifli bir ortamda güzel müzikler eşliğinde, sonunda kendinizi bile şaşırtacak tablolar yapabilirsiniz. Daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok, hatta yapmamışsanız çok daha keyifli olabilir. Masterpiece bir resim kursu değil, resim ile dolu 3 saat geçireceğiniz bir keyif seansı. Sonunda evinize, ofisinize götürüp asabileceğiniz, arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz size ait eserleriniz olacak.

    Beyoğlu Galata'da bulunan Masterpiece, müziği ve gerekli tüm malzemeleri sizin için sağlıyor. Birlikte sanat konuşacağız, tablolar yapacağız ve çok eğleneceğiz."

    Şapkalı Kız (1923)

    Pablo Picasso, 1881 yılında İspanya'nın Malaga şehrinde doğdu. Sanat hayatı boyunca resim, heykel, seramik gibi farklı alanlarda ve tarzlarda bolca eser üretti. 20. yüzyıl başlarından itibaren oluşan Modern Sanat'ın en önemli isimlerinden birisidir. Eserleri Erken Dönem, Mavi Dönem, Pembe Dönem ve Modern Dönem olarak sınıflandırılabilir.

    Avignonlu Kadınlar (1907) ve Guernica (1937), sanatçının sanat tarihinde yer etmiş çok sayıda eserinden sadece birkaçıdır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title