Haberler

Herkes bunu merak ediyordu! İşte MasterChef Türkiye 2020'nin büyük ödülü

Güncelleme:

Aylardır mücadele edilen MasterChef Türkiye 2020'nin kazananı belli oldu. Barbaros ve Serhat'ın finale kaldığı yarışta birinci olan Serhat, büyük ödülün de sahibi oldu.

MasterChef 2020 yarışması 3 Ocak Pazar akşamı canlı yayında ekrana gelen büyük finalle veda etti. Şampiyonluk için yarışan Barbaros ve Serhat arasındaki büyük mücadelenin kazananı ise Serhat Doğramacı oldu.

"KOLAY ŞEKİLDE ŞAMPİYON OLACAĞIM" DEMİŞTİ

Yarışmaya katıldığı ilk gün "Ben burada çok kolay bir şekilde şampiyon olacağım" diyerek iddiasını ortaya koyan Serhat Doğramacı, yaşadığı tüm zorluklara rağmen yarışın kazananı oldu.

MasterChef Türkiye'nin şampiyonu büyük ödülün sahibi oldu

SON MODEL ARACIN SAHİBİ OLDU

Merakla beklenen MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü açıklandı. 2020 MasterChef Türkiye şampiyonu Serhat Doğramacı büyük ödül olarak Jeep Renegade marka bir araç kazandı.

MASTERCHEF'TEKİ BÜYÜK ÖDÜLLER NEYDİ?

MasterChef Türkiye'nin ilk yayınlanan sezonunda büyük ödül 100 bin TL idi. MasterChef 2019'da ise para ödülü araba ile değiştirilmiş ve şampiyon olan Cemre Fiat Dolce Vita'nın sahibi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serhat Doğramacı Türkiye Haberler

500

Yorumlar (60)

vatandaş:

şefliği hakeden BARBAROSTU bence

29
23
yanıtYanıtla
sıfır altı:

Bu Barbaros ilk başladığına 60 kg idi, program bitene kadar 120 kg oldu

yanıt12
yanıt0
AA:

Barbarosun hakkı yendi diğer yemeklerde barbaros üstün olduğu halde doğru düzgün puan vermediler son yemekte serhata bile bile gömdü şefler puanları yazık

38
13
yanıtYanıtla
sıfır altı:

La ne yarışması , hepsi kurgu bunların. Acun belirliyor gidişatı, ona göre oynuyorlar işte

32
17
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Sizde herşeyi kurgu olarak görmeye başladınız Kesinlikle deyil Dünyada olan bir yarışmadır Patendi alınıp yapılır Feyk olmaz olamaz Bizim olduğumuz yerdeki çok izlenen programdır .

yanıt0
yanıt0
kralın yemeği:

Barbarosun arayı açmasına jüriler izin vermedi. barbarosun yemeğine mükemmel ötesi deyipte karideste serhatla aynı oyları verip arayı actırmayan jüriler, ilk fırsatta, serhatın kazanmasını sağladılar. Hak böyle yenir milyonların gözü önünde. bir tabakla şampiyon oldu serhat. yazık yazık yazık.

35
11
yanıtYanıtla
seher:

kalitesiyle belliydi. serhat bravoooooo

21
21
yanıtYanıtla
ADAM:

Bunları izleyenlere acıyorum çok boş işler okadar kişide yorum yazımış o öyle bu böyle

20
21
yanıtYanıtla
işte:

ne yapalım kimin kime vurduğu belli olmayan dizileri mi izleyelim.

yanıt27
yanıt8
Şampiyon serhat:

İşte , çok haklısın gidip çukurovayı mı izleyelim

yanıt1
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title