Haberler

MasterChef'ten Diskalifiye Edilen Murat: Cebimde 10 Lira Param Kaldı

Güncelleme:

MasterChef'ten diskalifiye edilen fenomen yarışmacı Murat Özdemir, yarışmadan sonra kimsenin kendisine iş vermediğini ve cebinde sadece 10 lira parasının kaldığını söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'ten uygunsuz davranışlarından dolayı diskalifiye edilen Murat Özdemir, önceki gün gittiği alışveriş merkezinde garip hareketleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda gündemden düşmeyen isim, telefonla bağlandığı programda yarışmadan sonra cebinde sadece 10 lira parasının kaldığını söyleyerek sitem etti.

"CEBİMDE 10 LİRAM KALDI"

Gittiği alışveriş merkezinde sergilediği anormal davranışlarıyla gündemden düşmeyen Murat Özdemir, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Yarışmadan sonra zor günler geçirdiğini söyleyen Özdemir, şu sözlerle sitem etti: Alışveriş merkezindeki davranışlarımdan dolayı yine özür dilerim. Cebimde son 10 liram kaldı telefon faturamın da 2'inci ayı oda kesilir artık insanlar rahatlar. Ben büyük yerlerde çalıştım 2,500 TL maaşla çalışan krizde de parası geç ödenen ve zor geçinen biriydim. Yarışma için işten çıktım bu hale geldim.

MasterChef'ten Diskalifiye Edilen Murat: Cebimde 10 Lira Param Kaldı

"YARIŞMAYA KATILDIM HAYATIM KAYDI"

Bu görüntüler işe girmeme engel olur yarışmaya katıldım hayatım kaydı, artık kimse benimle çalışmaz. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorum ondan böyleyim. Param olmadığı için çocuğuma akrabalarım bakacak. İş arıyorum bir yerde de. Ben yarışma için işimi bırakmıştım. Ben akbille dolaşan ve otobüse binen bir insanım sonuçta.

MasterChef'ten Diskalifiye Edilen Murat: Cebimde 10 Lira Param Kaldı

"SANA GÜZELLİK YAPILACAK' DEDİLER"

Survivor'a gidecektim bu davranışlardan sonra oda olmadı. Ben basında 'Survivor'a gidecek' haberleri çıkınca gideceğime inandım. Acun abiden özür dilerim. Sana güzellik yapılacak dediler sonra terbiyesizlik yapınca olmadı."

MasterChef'ten Diskalifiye Edilen Murat: Cebimde 10 Lira Param Kaldı

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

ömer:

Bu adam daha önce aynı kanalda yemekteyiz progrmındanda kovulmuştu, komik olan şey aynı kanalda bu sefer masterchef programına alındı. Anlayacağınız sadece ekran başındakileri kandırıyorlar. Yorumu sizlere bıkarıyorum. . . .

18
0
yanıtYanıtla
Leda:

Merak etme Acun abin seni Survivor''a alacakmış o zaman dolar ceplerin!!!!! Şarlatan seni!!!

15
2
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

TAM BİR DANGALAK

13
2
yanıtYanıtla
x kişi:

zaten terbiyesizin tekisin sizin gibi insanlar kötü örnek oluyor insanlara böyle insanları birde ekran başına cıkarıyorsunuz sanada yazıklar olsun acun ılıcalı

11
2
yanıtYanıtla
VATAN:

ADAM GİBİ ÇALIŞDA PARA KAZAN AĞLAMAKLA SAĞA SOLA SALDIRMAKLA PARA KAZANILMAZ ANCAK KENDİNİ İNSANLARIN GÖZÜNDE KÜÇÜLTÜRSÜN. ADAM OLUN YA BİRAZ.

10
2
yanıtYanıtla
kayserili:

ATALARIMIZ NE DEMİŞ KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ

10
1
yanıtYanıtla
Tolgahan:

Hadi be ordan, Rating icin akil hastalarini yayinliyorlar artik… cok ama cok sacma ! ! ! ! Asil Türk televizyonunu yasaklasalar daha iyi olur, biraz da kitap okusun insanlar salak salak o kasanin icine bakacaklarina!!!!

10
1
yanıtYanıtla
ASAF:

Beter ol sende seni reyting için kullananlarda

9
1
yanıtYanıtla
murat:

adam olsan sana herkes ıs verır. maymun gıbı davranırsan bu ıyı gunlerın

7
3
yanıtYanıtla
Türkümben:

fazla bile kalmis. Ne akkille ciktin saneye.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title