Haberler

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

Güncelleme:

MasterChef programıyla adını duyuran Murat Özdemir'in işkence uyguladığı papağan, sabah saatlerinde veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir'in, papağana işkence ettiği video büyük tepki çekti. Özdemir'in eziyet ettiği papağan sabah saatlerinde ise veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

PAPAĞAN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Murat Özdemir'in şiddet uyguladığı papağan sabah saatlerinde ise veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Şüpheli Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik'le tahliye edildiği belirtildi.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

MURAT ÖZDEMİR ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir öğle saatlerinde adliyeye sevkedilecek. Gece polis merkezinde tutulan Özdemir'in alkollü olduğu belirtildi.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

DÜN AKŞAM GÖZALTINA ALINDI

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

MasterChef Murat Özdemir'in Eziyet Ettiği Papağan Tedavi Altına Alındı

SERBEST BIRAKILDIKTAN 5 DAKİKA SONRA YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

MasterChef yarışmasından uygunsuz davranışlarından dolayı diskalifiye edilen ve beslediği papağana işkence uygulayan Murat Özdemir, dün akşam gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Özdemir, savcılığın talimatıyla 5 dakika sonra yeniden gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Asayiş Büro Beşiktaş 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

mario:

bu adam güzel dövülür

31
0
yanıtYanıtla
YENİ ATEİST...:

hergün yemek için onca hayvan öldürüyoruz ama bir papağan gündem oldu. . . yaşasın ateizm. . .

0
30
yanıtYanıtla
kazım kazım:

şu cümleni millet aç iken hayvanlara zulm ediliyorken zevki sefa sürenlere lanet okusan daha makbule girerdi. ateizmi sizler yükseltmediniz din ve diyanetle gelip milletimizi kandıranlar yüceltti

yanıt0
yanıt0
asadssadsd:

uTURKIYENIN tek derdi PAPAĞAN oldu

3
22
yanıtYanıtla
AYŞEE:

GERİZEKALININ ÖNDE GİDENİ VİZCDANSIZ SENİ SENIN GİBİ ZİHNİYETLER YÜZÜNDEN CANLILARA ZARAR VERİLİYOR

yanıt11
yanıt0
amasyalı:

acunun marifeti aile yapısını yok ediyor

21
0
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Adamın şiddetten yana olmayan sabıkası yokmuş. Yazıklar olsun onu ekranlara çıkartıp millete örnek edenlere!

20
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

bunu var ya bunu esek Sudan gelesiye Kadar dövcen sonra bakalim piskolojik bir yeri kaliyormu

19
0
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

ACUNUN BU ÜLKEYE VERDİĞİ ZARAR ORTADA NEREDE PSİKOPAT, RUH HASTASI VAR. ONLARI BULUP EKRANLARA ÇIKARIYOR REYTİNG UĞRUNA. ADAM RESMEN ZEHİRLEDİ TOPLUMU. İNSAN DÜŞMANI ACUN. BİR TANE TOPLUM YARARINA PROGRAMINI GÖSTERİN. YEMEK YARIŞMASI DÜZENLİYOR YEMEK YARIŞMASINDAN ÇOK HER HALTA BENZİYOR.

18
1
yanıtYanıtla
Ekolojix:

Acunun piyasaya Tanıttıgı 1 Taner Tarlacı 2. Bu murat 3. semih . 4. Turabi Reyting Toplasın Diye Sorunlu insanları özellikle seçiyor olmalı

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title