Haberler

MasterChef kim veda etti? MasterChef son bölüm izle

MasterChef 15. bölümüyle Salı akşamı ekrana geldi. Eleme heyecanı olan MasterChef Türkiye'de kim elendi sorusu ise merak konusu oldu. Kırmızı ve mavi takımların kıyasıyla mücadelesine tanıklık edilen akşam, kırmızı takım kaybeden taraf oldu. Peki, MasterChef kim veda etti? MasterChef Orhan kimdir?

Salı akşamı Tv8'de yayımlanan MasterChef 15. bölümünde eleme heyecanı vardı. Batuhan'ın kaptanlığında yarışan kırmızı takım. Cemre'nin kaptanı olduğu mavi takıma yenilerek elemeye gitti. Takım eleme potasına ise Eda ile Orhan'ı soktu. MasterChef'de kim elendi? MasterChef son bölüm izle…

KIRMIZI TAKIM KAYBETTİ

MasterChef 15. son bölümü Salı akşamı ekrana geldi. Saray mutfağından ürünleri ortaya koymaya çalışan takımlar kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda Cemre'nin kaptanlığında yarışan mavi takım dokunulmaz olurken kırmızı takım elemeye gitti. Eleme adayları ise Kırmızı Takım yarışmacıları arasından belirlendi.

MasterChef kim veda etti? MasterChef son bölüm izle

MASTERCHEF'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Yasin ve Suna pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde eleme adayı olmuştu. Salı akşamı yayınlanan bölümde ise Eda ve Orhan MasterChef eleme adayı oldu. Jüri oylaması sonucunda ise yarışmaya Orhan veda etti.

MASTERCHEF ORHAN KİMDİR?

Yemek yarışmasının iddialı isimlerinde olan, ancak yarışmaya kısa sürede veda eden Orhan Eren, 46 yaşındadır. Steak House işletmeciliği yapıyor. İlkokuldan bu yana çalıştığını belirten Eren, ortaokulu ve liseyi dışardan bitirdi.

MasterChef kim veda etti? MasterChef son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title