Haberler
Güncelleme:

MasterChef jürileri, iki takımın da yemeklerini beğenince herkese ödül eğitimi verdi

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bir ilk yaşandı ve jüriler iki takımın da yemeklerini çok beğendiği için herkesin ödülden faydalanmasına karar verdi. Şef Danilo Zanni, yemeklerini çok beğendiği iki takıma da MasterClass eğitimi vermeyi kabul etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

sakallı diyarbakır.....:

mustafa gelsinnn

7
32
yanıtYanıtla
sheff:

İyi aşçılıkla beraber karakter de çok önemlidir. Mustafa, belki çok iyi aşçı olabilir ama veda konuşmasında ki konuşması kendi karakterini de özetler nitelikteydi. Şefler o an yaptığı davranışlarla da takdir topladı. . . . Şefleri sabrından ve duruşundan dolayı kutluyorum. O an ki duruşlarıyla bile Mustafa''ya sanki ders veriyordu.

18
2
yanıtYanıtla
A.ÇELİK:

çok gülzel ve özel bir yarışma.

9
3
yanıtYanıtla
arslan:

Şefleri takdir ediyorum özellikle de Mustafa''nın o saygısız tutumun esnasında ortaya koydukları asaletlerinden dolayı .

10
1
yanıtYanıtla
neşe:

her takım 3 - 4 kişi kaldı. . ekran ıssızlık sevmez, bol görünsünler diye böyle yaptılar bence.

4
4
yanıtYanıtla
tiyatro:

Şefler gerçek hayatta başarılı olabilir, ama bu programda birer oyuncular. Programda her şeyin bir kurgu olduğunu öğrendiğimde program benim için bitmişti. . .

5
3
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

aferim

5
3
yanıtYanıtla
Umit:

Mustafadan sonra böyle bir şey olması manidar.

4
1
yanıtYanıtla
OSMAN KARTAL:

bu yarışmacılar geçen senekilere göre daha mütevazi , başarı için ise zamanla öğrenirler

5
0
yanıtYanıtla
kartal nado:

her şey iyi güzel de geçen sene ki arkadaşlardan ne haber ? şampiyon ile finalist , Avustralya , Dubaiye falan gideceklerdi , sonuç ?

2
1
yanıtYanıtla
adalet:

Nimete hakaret edilen program, iğrenç, çukur dizisinden farkı yok

0
1
yanıtYanıtla
gürrcan:

bunları seyreden varmı yahu ne faydası var biz vatandaşlara bakınca para veriyorlarmı acaba onların yaptığı yemekleri yiyen kaç vatandaş var bu şefleri tanıyan kaç vatandaş var aybeden işler kırk yıl seyretmesek aklımıza gelmezler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title