Haberler

MasterChef'in Fenomen Yarışmacısı Murat, Diskalifiye Oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e damga vuran yarışmacı Murat, dün akşam yayınlanan bölümde yaptığı olumsuz hareketlerden dolayı yarışmadan diskalifiye edildi.

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 13 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacı Murat Özdemir yaptığı garip davranışlarla şefleri çileden çıkardı. Uğur, Kerem ve Meltem'in eleme adayı olduğu son bölümde jüri radikal bir karar alarak yarışmanın en dikkat çeken ismi olan Murat'ı diskalifiye etti.

JÜRİ ÜYELERİNİ VE ARKADAŞLARINI ÇİLEDEN ÇIKARDI

MasterChef Türkiye'nin Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasının finalinde Uğur, Kerem ve Melten en iyi lazanyayı yapmak için mücadele etti. Ancak MasterChef Türkiye'de Murat, yarışmacı arkadaşlarını ve şefleri çileden çıkarttı. Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yapan Murat, başta jüri olmak üzere herkesi sinirlendirdi. Murat Özdemir yaptığı hareketlerin ardından stüdyodan kovuldu. Ancak jürinin sabrını taşıran Murat için şok bir karar alındı.

MasterChef'in Fenomen Yarışmasını, Diskalifiye Oldu

MURAT DİSKALİFİYE EDİLDİ

MasterChef Türkiye'nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, aralarında toplanarak Murat Özdemir'i diskalifiye etme kararı aldı. Jüri üyeleri Murat kararıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, şunları söylediler: "Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarıda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık.

MasterChef'in Fenomen Yarışmasını, Diskalifiye Oldu

"SABRETTİK, DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜK AMA OLMADI"

Oybirliğiyle bu kararı aldık. Murat'ın yaptıkları MasterChef Türkiye'yle bağdaşan hareketler değil. Bir süre buna sabrettik ve düzeleceğini düşündük. Ama olmadı."

MasterChef'in Fenomen Yarışmasını, Diskalifiye Oldu

SURVIVOR 2019'DA MI YARIŞACAK?

Murat Özdemir, ilk olarak TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programına katılmış ve oradan da sunucu Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu. MasterChef'e katılan Murat yaptığı hareketlerle yarışmanın en dikkat çeken ismi olmuştu. Murat Özdemir'in Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da yarışacağı iddia edilmişti.

MasterChef'in Fenomen Yarışmasını, Diskalifiye Oldu

MasterChef'in Fenomen Yarışmasını, Diskalifiye Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (127)

emeğe saygı:

Çok saçma Bir insan çok konuşuyor diye diskalifiye olurmu ya. . . Bu adamın orda ne kadar emeği var yazık değilmi. . . Bu adam geldiği günden beri konuşuyor baştan neden kovmadınız çünkü reyting yapmak için. . . Ben sırf murat için izledim şu programı. . . Programın sonuna gelmişler adamı kovuyorlar bence adaletsizlik haksızlık yaptılar murata

19
16
yanıtYanıtla
Musti.:

İster inanın ister inanmayın çok büyük bir adaletsizlikti yapılan .

yanıt16
yanıt9
Adınızı Yazın:

Adamın fiziksel yaşı 45 ama beyinsel yaş 3. . . iyi oldu program asıl şimdi izlenir.

29
5
yanıtYanıtla
gri:

3 şefi topla 1 Murat etmez

15
16
yanıtYanıtla
poyraz karayel:

Bir daha TV8 mi asla

20
5
yanıtYanıtla
Holo:

Geç kalınmış bir karar eğer survivorda yer alacaksa çok yazık. Türk halkının karakterini yansıtmayan bu karakterdeki şahısların ekrandan uzaklaştırılmasını sonuna kadar destekliyorum.

20
4
yanıtYanıtla
Kurtulduk:

Dünkü bölümde delirmiş gibiydi.jüri üyeleri nasıl bukadar sabretti.laf anlamayan arsız bi adam çok terbiyesiz.iyi olmuş

21
2
yanıtYanıtla
Yeter artik:

Bu ne ya o yarismadan kovuluyor obur yarismaya ordan kovuluyor öbürüne yeter be bu gibi adamlari neden ekrana cikartirsiniz bilmiyorumki oda kanallarin reytingi ugruna rezil ediyor kendini bu yeter artik bu gibi adamlar meshur olsa ne ise yarar Türkiyeyi dusunuyorsaniz akilli ve mantikli adamlari meshur edin

21
1
yanıtYanıtla
Ah Murat Abi ah:

Yarışmayı izleme sebebimdin Murat abi. Hayatımda herzaman seni örnek alacağım

4
18
yanıtYanıtla
aaaa:

hastasın sen kesin acilen bir uzmana başvur.

yanıt2
yanıt0
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title