Haberler

Masterchef haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? 4 Kasım Masterchef potadaki 5. ve 6. isimler kim? Tüm eleme adayları kimler?

Güncelleme:

Masterchef'te 4 Kasım günü kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetmişti. Bunun ardından kırmızı takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı. En iyi tabak Azize'nin tabağı seçildi ve Azize 5. aday için bir isim söyleyecek. Peki, Masterchef haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? 4 Kasım Masterchef potadaki 5. ve 6. isimler kim? İşte tüm bilgiler...

Masterchef yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. MasterChef Türkiye 4 Kasım bölümünde neler oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef 5. ve 6. eleme adaylar kimler oldu? merak edildi. Masterchef 5. eleme adayı kimdir? Masterchef haftanın 6. eleme adayı kim oldu? Hangi isimler eleme adayı? Tüm 6 eleme adayı, potadaki isimler kimler?

MASTERCHEF 2 KASIM HAFTANIN 1. TAKIM DOKUNULMAZLIĞINI KİM KAZANDI?

Dünkü yapılan dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazanmıştı. Haftanın ilk 2 eleme adayı Pelin ve Emre olmuştu.

MASTERCHEF 3 KASIM HAFTANIN 2. TAKIM DOKUNULMAZLIĞINI KİM KAZANDI?

Bugün yapılan takım dokunulmazlığını Mavi takım kazandı. Buna göre kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyununa geçti.

HAFTANIN 3. VE 4. ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığı kazanan Sergen 3. eleme adayı olarak Burcu'nun ismini söylüyor. Yapılan oylamada 4. eleme adayı Dilara seçiliyor.

MASTERCHEF 4 KASIM DIŞ OYUNDA HANGİ YEMEKLER YAPILDI?

Günün menüsü şu şekilde:

  • Pelte tatlısı
  • Serpme pilav
  • Binard kavurma
  • Şam böreği
  • Nohut unu çorbası

MASTERCHEF 4 KASIM ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU MU?

Henüz bugünün eleme adayları belli olmadı.

MASTERCHEF 4 KASIM DIŞ OYUNU KİM KAZANDI?

Oylama halen devam ediyor. Henüz kazanan takım belli olmadı. Bugün dış oyun Batman Hasankeyf'te oynandı.

SKOR : MAVİ TAKIM 20 - 15 KIRMIZI TAKIM

MASTERCHEF HAFTANIN 5. VE 6. ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın 3. takım oyununda kırmızı takım yenilmişti. Kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynayan kırmızı takımda dokunulmazlığı Azize kazandı. Azize 5. eleme adayı olarak Mert'in ismini verdi.

  • 1. eleme adayı : Pelin
  • 2. eleme adayı : Emre
  • 3. eleme adayı : Burcu
  • 4. eleme adayı : Dilara
  • 5. eleme adayı : Mert
  • 6. eleme adayı : Hasan

Şimdi 6. eleme adayı için oylama yapılacak.

Masterchef haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? 4 Kasım Masterchef potadaki 5. ve 6. isimler kim? Tüm eleme adayları kimler?

Yapılan oylama sonucu Hasan 6. eleme adayı oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

MasterChef Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title