Haberler

Maski muhtarları kaçak su kullanımı hakkında uyardı

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu Kaymakamlığınca düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katılarak, mahalle muhtarlarından gelen soruları cevapladı ve kaçak su kullanımına karşı duyarlı olmalarını istedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelinde yürütülen hizmetlerde koordinasyonu sağlamak ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla il genelindeki muhtarlar toplantılarına katılım sağlıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ, Turgutlu Kaymakamlığı tarafından ilçede düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'nda hazır bulundu. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ın başkanlık ettiği toplantıda, ilçe müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak, MASKİ İlçe Şefi Melikşah ERZİK, MASKİ Basın Danışmanı Göksel Topçu ve ilçede görev yapan muhtarlar yer aldı. Kaymakam Uğur Turan, Büyükşehir ve MASKİ'nin çalışmaları noktasında şikayet olmadığını belirterek gayretli çalışmaları için teşekkür etti.

"Kaçak su kullanımı temiz su kaynaklarının hızla tükenmesine neden oluyor"

MASKİ Basın Danışmanı Göksel Topçu da sözlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün muhtarlara selamlarını ileterek başladı. "Kaçak su kullanımı konusunda mahalle muhtarlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz. İçme suyu ihtiyacı ilimizde yeraltı suları ile karşılanıyor. Kaçak su kullanımı temiz su kaynaklarının hızla tükenmesine neden oluyor. Bu nedenle muhtarlarımızın mahallelerinde kaçak su kullanımı olduğunda bizlere iletmesini rica ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Muhtarlar bilgilendirildi

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak da yürütülen çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi. Ulak, "Manisa merkezde yol bakım onarımları için 8 ekip kuruldu. Hem asfalt, hem yama hem de kilit parke işleri ilçemizde de başlayacak. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde ilaçlama ile mezarlık bakım çalışmalarımız devam ediyor. Mübarek Kurban Bayramı öncesinde titizlikle yürüttüğümüz çalışmaları arefe gününe kadar tamamlayacağız. Avşar, Osmancık ve Güney mahallelerinde kısa sürede çalışmaları tamamlayarak içme suyu sorununu çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Turgutlu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title