Haberler

Maskeli Üye Kaydı

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı bugün bazı üyelerin kayıtlarını yüzleri maske ile kapalı olarak gerçekleştirdi

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı bugün bazı üyelerin kayıtlarını yüzleri maske ile kapalı gerçekleştirirerek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kendilerinden olmayanları ve başka partilere üye olanları çeşitli yöntemlerle cezalandırdığı mesajını verdi.

Büyük Birlik Partisi İzmit İlçe Başkanı Seyit Osman Akyüz'ün odasında gerçekleştirilen üye kaydında, partiye üye olanların yüzleri gözterilmeyip soyadları da verilmezken, "İbrahim: Büyükşehir bünyesinde güvenlik olarak çalışıyor", "Hüseyin: Biaş"ta müteahhitte çalışıyor", "Şükrü: Belediyeden iş sözü aldı", "Adnan: İş ve İşçi Bulma Kurumu üzerinden Gebze Belediyesine müracaat ederek Komek iş kurslarından ayda 350 TL alıyor" "Ziyaettin: babası belediyeden iş alıyor", "Cemil: belediye başkanı referansı ile fabrikaya işe girdi" şeklinde açıklamalarda bulunularak, bu nedenlerle kamuya iş yapabilmek için, işe girebilmek için insanların Adalet Kalkınma Partisi'ne yakın olmak zorunda bırakıldıkları ileri sürüldü.

BBP Kocaeli İl Başkanı Rıza Güven Usta da açıklamasında, belediyelerde eskiden beri çalışan işçi statüsürdeki birçok kişinin, iktidar dışındaki partilere üye olup çalışmak isterse uzak yerlere sürülüp işten çıkarıldığını belirterek, üye kayıtlarını bu nedenle maskeli gerçekleştirdiklerini anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title