Haberler

Masal Ormanı Parkı Hızla İlerliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli'ye kazandırılacak olan Masal Ormanı Parkı projesi inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gümüşçayı Kentsel Açık Alanında bulunan 38 dönümlük alanda seyir terasları, kafeteryası, yürüyüş ve bisiklet yolları, masal kahramanları ve amfi tiyatronun yer aldığı projenin yapım çalışmalarını inceleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kısa sürede tamamlanacak olan Masal Ormanı Parkı ile ilçenin çok farklı aktivitelere olanak sağlayan yeni bir yaşam alanına kavuşacağını söyledi.

Masal Ormanı Parkının tüm maliyetinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Başkan Kayda, "Çocuklarımızı, gençlerimizi ve aileleri sosyal bir alana kavuşturacak olan bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Salihlimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Kayda, Avar Caddesinde devam eden prestij cadde düzenleme ve Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirilen yağmursuyu alt yapı çalışmalarında da incelemelerde bulunarak işçilere kolaylıklar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Kayda Salihli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title