Haberler

    Galatasaraylı Linnes'in Beşiktaş Maçında Ayağı Delindi

    Güncelleme:

    Galatasaray'da forma giyen Martin Linnes'in ayağı, Beşiktaş maçında aldığı darbeyle delindi.

    Galatasaray - Beşiktaş maçında Mariano'nun sakatlanmasının ardından oyuna giren Martin Linnes'in de ayağı delindi. Ayak bileğindeki sakatlığı fotoğraf paylaşarak anlatan Norveçli oyuncu, "Ayağımın durumundan çok kazanılan galibiyet önemliydi" dedi.

    "UMARIM BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA DA GELİRLER"

    Linnes, "Taraftarımız bizi maç boyunca destekledi. Trabzonspor, Başakşehir ve bu maçta da stadımızı doldurdular. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Umarım bundan sonraki maçlara da gelirler" dedi.

    Linnes asistiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

    "KATKI YAPTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

    "Son golde alan boştu ve ilerlemeye başladım. En dar noktada Garry'yi gördüm ve pasımı attım, o da golünü attı. Galibiyete katkı yaptığım için çok mutluyum."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Martin Linnes Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500

    Yorumlar (17)

    Beşiktaş:

    Ulan her maç kırmızı penaltı en iyi oyuncuya 5 maç ceza artı hocanın kafası yarılmış puştlar numara diyor ulan ibneler şenol güneş numaradan kafasına 5 dikiş attrcak adam değil kafasına zippo gelmiş adamın öledebilirdi ne biçim insansınız.bunlr danışıklı dövüş bu tff nin komple yenilenmesi lazım üyeleri fetöden beter belliki ne fırıldaklar dönüyor futbolculara kendini yere atma dersi veriliyor heralde böyle kahpece oyun olmaz gomisi tebrik ederim dürüst oynadı.

    22
    13
    yanıtYanıtla
    GS :

    ahahha sabah sabah tineri çekip mi giridn internete dallama :)

    yanıt6
    yanıt13
    Bjk:

    Galatasarayı tebrik ederiz.

    30
    4
    yanıtYanıtla
    ATSIZ:

    ne beşiktaşmış beeee. sarı kumaları bile dost olmuşlar sayemizde :))))

    3
    22
    yanıtYanıtla
    xyz:

    zımba atın zımba. .

    16
    7
    yanıtYanıtla
    ıvan dıvandagoyan:

    ŞOTOFOK, ŞENOL GÜNEŞİN KAFASINDAKİNLER GİBİ !!!

    8
    13
    yanıtYanıtla
    Alessandıro delpiyero:

    Cirkef fenevli seni....

    yanıt21
    yanıt4
    8taşlı:

    Bu 8taşda ne çirkef takım. Maçı kaybedeceğini anlayınca sağa sola saldırıyor.

    6
    11
    yanıtYanıtla
    asd:

    beşiktaş küme düşsün

    7
    9
    yanıtYanıtla
    illegal şaiir:

    bizim hatamız tosun paşayı satmak oldu

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title