Haberler

Maroon 5, İlk Kez Türkiye'de Konser Verdi

Kuruçeşme Arena'daki konseri 15 bin, Maroon 5 hayranı izledi

Kuruçeşme Arena'daki konseri 15 bin Maroon 5 hayranı izledi. Alkışlar eşliğinde konsere başlayan grup, İstanbullu hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı.

Grammy ödüllü , Amerikalı Rock müzik grubu Maroon 5 ilk kez Türkiye'de konser verdi. Grup, hayranlarıyla Kuruçeşme Arena'da buluştu. Biletleri 98 ve 260 liradan şatışa çıkan ve günler öncesinden tükenen konseri, 15 bin seyirci izledi. Konserin başlamasına rağmen, yoğunluk nedeniyle birçok Maroon 5 hayranı kapı kaldı. Konser devam ederken Maroon 5 hayranları, konser alanına girebilmek için gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu.

ARENA'DA ÇOŞTULAR

Kuruçeşme Arena'yı dolduran seyircilerin coşkusu, grubun sahneye çıkmasıyla tavan yaptı. Alkışlar eşliğinde konsere başlayan Maroon 5, İstanbullu hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı. Bazı vatandaşlar da konseri işyerlerinin balkonundan izledi.

MAROON 5 HAKKINDA

Son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren Maroon 5, Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Mickey Madden ve Matt Flynn isimlerinden oluşuyor. Maroon 5, ilk albümü "Songs About Jane" i 2002 yılında çıkardı. Yapımcıların isteği üzerine albümün en çok tutan çalışması olan "This Love" parçası Örümcek Adam filmi için yeniden düzenlendi.

Maroon 5, beş yıllık bir aradan sonra "It Won't Be Soon Before Long " adındaki ikinci stüdyo albümünü Mayıs 2007'de yayımladı. Albüm piyasaya çıktığı ilk hafta yarım milyona yakın satış yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title