Haberler

Marmaris Yeni Yıla Hazır

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde yılbaşı eğlencesinin merkezi olması beklenen ana caddeler, belediye ekiplerince ışıklandırıldı. Yeni yıl programı yapacak otel, restoran ve kafeteryalar kampanyalarına başladı. Esnaf da vitrinlerini süsledi.

Ulusal Egemenlik Caddesi'nden Atatürk ve Cumhuriyet Caddesi'ne kadar uzanan 8 kilometrelik yol, 20 metre arayla ışıklı figürlerle süslendi. Türkçe ve İngilizce yeni yıl mesajları asıldı. Yeni Yol Caddesi, sevgi yolu ve ana caddeler de ışıklı süslemelerle donatılarak, 5 metrelik Noel ağacı konuldu. Vatandaşlar, gün batımı sonrası ışıl ışıl olan ilçedeki süslemelerin çevresinde hatıra fotoğrafı çektirmeye başladı. Esnaf ise vitrinlerini süsleyerek, indirim tabelalarını astı.

Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeler Birliği (GETOB) Genel Müdürü Cahit Sarıbey, Belediyenin düzenlediği yeni yıl festivali kapsamında ve yılbaşının hafta sonuna gelmesiyle 3 yıldız ve üzerinde 14 otelimiz, 3 bin yatağı ile hizmet verecek. Her şey dahil ve oda kahvaltı çalışan konaklama tesislerinde yılbaşı eğlencesi de olmak üzere kişi başı 250 ile 500 lira arasında fiyatlar mevcut. Sınırlı sayıda oteller yerel sanatçılarla yılbaşı programı hazırladı. Rezervasyon yaptıranlar çevre şehirlerden. İzmir başta olmak üzere Denizli, Aydın, Manisa, Uşak ve Afyon'dan rezervasyonlar mevcut. Açık restoran ve kafeteryalarda cüzi rakamlara yerel sanatçılarla yılbaşı eğlenceleri düzenlenecek. Günübirlik gelenler ve Marmarisliler, kişi başı 120-170 TL arası fiyatlarla restoran ile kafeteryalarda eğlenebilecekler dedi.

KUTLAMALARIN MERKEZİ GENÇLİK MEYDANI

Marmaris Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda saat 22.00'den itibaren DJ'lerin hareketli şarkılarıyla kalabalığı coşturacak. Kurulacak sahnede ayrıca yerel gösteri grupları hünerlerini sergileyecek. Yapay kar yağdırılarak yeni yılın ilk dakikalarında denizden ve karadan havai fişek atılacak. Marmaris Belediyesi'nin yılbaşı hazırlıklarını erken tamamlamasıyla güvenlik güçleri de kent merkezinde tedbirlerini artırdı. İlçenin Muğla ile Datça giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından uygulama noktaları oluşturularak kontroller sıklaştırıldı. Yeni yılın hafta sonuna denk gelmesiyle çevre şehirlerden günübirlik akın olacağını kaydeden emniyet yetkilileri, ekiplerin takviye edileceğini bildirdi. Yeni yıl akşamı sivil, resmi ve çevik kuvvetten oluşan çok sayıda polisin takviye olarak geleceği kaydedildi. Maliye, Sağlık Grup Başkanlığı ve Tarım Müdürlüğü ekipleri de ilçede denetimlerini artıracak. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Caddesi Marmaris Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title