Haberler

Marmaris'te "Sancak" Operasyonu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ni Ziyaret Eden "Uss Bataan" İsimli Savaş Gemisinin Askerlerine Uyuşturucu Madde Satmak İçin Hazırlık Yapan 7 Kişilik Şebeke, Polisin Düzenlediği "Sancak Operasyonu" ile Çökertildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ni ziyaret eden "USS Bataan" isimli savaş gemisinin askerlerine uyuşturucu madde satmak için hazırlık yapan 7 kişilik şebeke, polisin düzenlediği "Sancak Operasyonu" ile çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, ABD'li askerlerin güvenliğini sağlamak için alınan yoğun güvenlik önlemleri kapsamında Barlar Sokağı'nda devriye gezen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir grubun Amerikan askerlerine uyuşturucu madde satmak istediğini tespit etti. Şüphelilerin takibinin ardından dün akşam Armutalan Beldesi Sinam Mahallesi'ndeki bir eve yapılan baskında, koli içinde 850 gram kubar esrar, 2 adet Extacy ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda İ.A., V.E., D.K., M.A., A.A., C.Y. ve E.G. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Uyuşturucu maddenin, ABD Deniz Filosu'na ait "USS Bataan" isimli savaş gemisinde görevli 3 bin 500 askere satılmak üzere kargoyla Marmaris'e sokulduğu tespit edildi. Şebeke üyelerinin, bir sarımlık esrarı 100 dolardan satmak istediği öğrenildi.

"Sancak" adı verilen operasyonda yakalanan 7 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi.

(LK-CE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title