Haberler

Marmaris'te Özbek Çift Sahte Dövizleri Piyasaya Sürerken Yakalandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, lüks bir otelde eşi ile tatil yapan Özbekistan uyruklu 35 yaşındaki Kobilijun Hasanov 3 bin 500 Euro ve 200 Dolar sahte para ile yakalandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, lüks bir otelde eşi ile tatil yapan Özbekistan uyruklu 35 yaşındaki Kobilijun Hasanov 3 bin 500 Euro ve 200 Dolar sahte para ile yakalandı.

Marmaris'te üç gün önce gelen Özbekistan uyruklu Kobilijun Hasanov, ismi öğrenilemeyen eşi ile birlikte dört yıldızlı bir otele yerleşti. Kobilijun Hasanov ve eşi, iddiaya göre çeşitli tekstil ve deri ürünleri satan işyerlerinden sahte Euro ve Dolar ile alışveriş yaptı. İşletme sahipleri paraları bozdurmak için döviz bürolarına gittiğinde sahte olduğunu öğrendi. İşletmecilerin ihbarı üzerine polis, güvenlik kameralarını incelemeye alıp, şüphelilerin eşkallerini tespit etti.

Kobilijun Hasanov ve eşi, bugün bir alışveriş merkezinde dolaşırken polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 100 Euro'luk sahte banktlor halinde 3 bin 500 dolar, ve 2 adet 100 dolar ele geçirildi.

Gözaltına alınan çiftin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özbekistan Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title