Haberler

Marmaris'te Hatalı Park Kavgası: 1 Yaralı

Güncelleme:

Marmaris'te dolmuştan inmek isteyen yolcu ile o sırada otomobilini park etmeye çalışan sürücü arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce 1 kişi yaralandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dolmuştan inmek isteyen yolcu ile o sırada otomobilini park etmeye çalışan sürücü arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, dolmuştan inemeyen yolcu tarafından yumruk darbesi alan sürücü yaralandı.

Olay, Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde bir restoran önünde yaşandı. İddiaya göre; restoran sahibi M.K., aracını restoran önüne park etmek istedi. Bu sırada otomobilin yanına yanaşan dolmuş, yolcu H.D'yi indirmek için kapıyı açtı. Dolmuş durağının bulunmadığı noktada bebek arabasıyla minibüsten inmek isteyen H.D ile M.K arasında tartışma çıktı.Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.D, restoran sahibi M.K'yı yumrukla darp etti. Restoran çalışanları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavga edenleri ayırdı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.Polis bunun üzerine yaralanan M.K'yı hastaneye, H.D'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Muğla Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ferhat öztürkferhat_ozturk_38@hotmail.com:

40 kişi ile giden dolmuş,her yerde yolcu alan dolmuş,her yerde yolcu indiren dolmuş, yolda kanı gibi gidip tarafigin canını okuyan dolmuş, sinyal vermeden duran kalkan dolmuş yaz yaz uzar gider ama dur diyen kimse yok varmı sorarım ey ahali??? sonra milleti kavga ortamınıa sokuyorlar böyle asıl şuçlu kimmmmmm.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title