Haberler

Marmaris'te Çocuk Şenliği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çocuk şenliği düzenlendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çocuk şenliği düzenlendi.

Marmaris Milli Parkı Günnücek Ormanı'nda düzenlenen şenlikte çocuklar, "Doğa ve yaban hayatı" temalı resim sergisi, müzikli gösteriler, ebru gösterisi, birlikte resim yapma etkinliği, doğa ve yaban hayatı temalı tiyatro gösterisi, belgesel gösterimi, bilgi yarışması ve doğa yarışları yapıldı.

Marmaris Doğa ve Hayvan Hakları Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen şenlik, çocukları yaban hayatına ve doğaya ilgi duymasını amaçlıyor.

Şenlikte yaban hayvanlarının fotoğrafları da sığla ağaçlarının altına bırakılarak, ağaçlara döviz ve pankart asarak doğa ve hayvanlara dikkat çekildi.

Marmaris'te yaşayan yerleşik yabancıların çocukları da Türkçe ve Rusça gösteri sundu, şarkılar söyledi. Çocuklar hazırladıkları, gösteri, şarkı, tiyatro ve sunumları yine çocuklar için sergiledi.

Şenlikte çocuklara Marmaris Hayvan Hakları Derneği, Marmaris İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği, Marmaris Doğa ve Hayvan Hakları Platformu, Marmaris Filarmoni Derneği, Marmaris Belediyesi ve Marmaris Milli Parkı Müdürlüğü destek verdi.

Şenlik organizasyonundan Semin Biter, yaban hayatının doğal yaşamın özü olduğunu söyledi.

Çocuklar yaptıkları yaban hayatı resmini, Marmaris Milli Parkı Müdürlüğüne hediye etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Marmaris Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title