Haberler

Marmaris Kaymakamı Aksoy'dan yeni yıl ziyaretleri

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, yeni yıl dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, yeni yıl dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Marmaris Belediyesi Huzurevini eşi Yasemin Aksoy ile ziyaret eden Kaymakam Aksoy, burada kalan yaşlılarla yeni yıl pastası keserek kendi aldığı hediyeleri verdi.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen Aksoy çifti, bir süre sohbet ettiği huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaymakam Aksoy daha sonra sırasıyla Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Görevli polis ve askerlerle bir süre sohbet eden Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, vatanın ve milletin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına tatil, bayram, yılbaşı demeden görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Güvenlik güçlerinin soğuk havaya rağmen, vatandaşların ve tatile gelen misafirlerin huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başında olduğunu belirten Aksoy, "Vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım. Marmaris'te huzurlu bir yılbaşı için tüm tedbirler alındı. 24 saat kesintisiz ekiplerimiz görevlerinin başında." dedi.

Aksoy, ardından Marmaris Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınları ile hastane personelinin yeni yılını kutladı.

Şehit ailesini de ziyaret eden Aksoy, sonra ilçedeki emniyet kontrol noktalarında görev yapan personellerin yeni yılını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaris Belediyesi Marmaris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title