Haberler

Marmaris Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı…

Marmaris Belediyesi'nin 2007 Yılı İlk Meclis Toplantısı Yapıldı. Toplantıda, Görüntü Kirliliğinin Önüne Geçilebilmesi İçin Çatı Katları Düzgün Olmayanlara İskan Ruhsatı Verilmeyeceği Belirtildi.

Marmaris Belediyesi’nin 2007 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, görüntü kirliliğinin önüne geçilebilmesi için çatı katları düzgün olmayanlara iskan ruhsatı verilmeyeceği belirtildi.

Meclis toplantısında, komisyonuna havale edilmiş olan çatı ve diğer konularda standart getirilmesi konusunun görüşülmesinde söz alan CHP Meclis Üyesi Ercüment Aydın çatı katlarında bulunan güneş enerjisi ve su depoların gelişi güzel konumlandırılmasının görüntü kirliliğine sebep olduğu için yeniden düzenleme getirileceğini ,çatı katlarının yeniden kanun maddelerine göre düzelmesi ve yapmayan kişilere iskan ruhsatı verilmeyeceği açıkladı.

Öte yandan, 2007 yılının ilk olağan Marmaris Belediye Meclis Toplantısı'nda: 5393 sayılı Belediye Yasasının 20. maddesi gereğince meclisin 1 aylık tatil süresinin belirlenmesi, 5393 sayılı Belediye Yasası'nın 25. maddesi gereğince,denetim komisyonu üye sayısı ile üyelerin isimlerinin belirlenmesi, 2007 yılı içinde Marmaris Belediye bünyesine sözleşmeli avukat çalıştırılması konusu ve 2007 yılında geçici işçi adam-ay sayısının tespiti de görüşüldü.

(LK-ŞT-Y)

05.01.2007 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title