Haberler

Marmaris Açıklarındaki Tur Teknesinin Batma Anı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında bir motoryat battı.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında bir motoryat battı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi açıklarında motoryatın battığını görenler, yetkililere haber verdi.

Henüz belirlenemeyen nedenle batan motoryatın olduğu bölgeye Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

Motoryatta bulunan 11 kişiden, aralarında kaptanın da bulunduğu 8'i, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bota alındı.

Yapılan çalışmalarda, motoryatın altında kaldığı belirlenen 3 kişiden 1'inin cesedine ulaşıldı.

2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Muğla Valisi Esengül Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, içerisinde 11 kişi bulunan 20 metre uzunluğundaki "Anemone" isimli teknenin Marmaris Bozburun Limanı'nın yaklaşık 200 metre açıklarında battığını ve ilk belirlemelere göre teknedeki 8 kişinin kurtarıldığını söyledi.

Civelek, "Tekne sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu'nun cesedine ulaşıldı, bölgede arama çalışmaları devam ediyor." dedi.

Bu arada tura çıkan motoryatta Ali Doğan Çayırlıoğlu, Zeynep Ağdemir, Mert Ali Ağdemir, Ayhan Ağdemir, Safia Ağdemir, Mustafa Donka (Kaptan), Bartu Donka, Yücel Bektaş (Gemici), İsmail Turgut, Dilek Çayırlıoğlu ve Giray Donka'nın bulunduğu belirlendi.

Motoryatın altında kaldığı belirlenen 15 yaşındaki Mert Ali Ağdemir ve 40 yaşlarındaki Safia Ağdemir'i arama çalışmaları sürüyor. 7 yaşındaki Bartu Donka ve 50 yaşlarındaki İsmail Turgut'un hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, diğer kazazedelerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Esengül Civelek Bozburun Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title