Haberler

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Üyeleri Denizli'de

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Üyesi 45 Belediye Yöneticisi Denizli Belediyesi'nin Kentte Kazandırdığı Yatırımları İncelemek Üzere Denizli'ye Geldi.

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği üyesi 45 belediye yöneticisi Denizli Belediyesi'nin kentte kazandırdığı yatırımları incelemek üzere Denizli'ye geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın önderliğindeki 6 belediyeden oluşan 45 kişilik heyet, ilk olarak İncilipınar Parkı'nı gezdi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve daire müdürlerinin de katıldığı incelemede özellikle Şehitlik Anıtı ve çevre düzenlemesi incelemeye katılanların büyük beğenisini kazanndı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdikten sonra, heyet Çamlık, Bağırsak Deresi, Kaleiçi, Bayramyeri, yapımı tamamlanan 448 ve inşaatı devam eden bin 586 konutluk Akevler'i ile Katı Atık ile Arıtma Tesisi'ni gezdi.Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın incelemenin ardından yaptığı açıklamada, başarılı olan ve örnek belediyeciliğin yapıldığı kentlerde hizmetlerin yerinde incelenmesi amacıyla gezi düzenlediklerini ve bu konuda Denizli'ye geldiklerini söyledi. Denizli'nin 2.5 milyar dolar ihracatla kendini ispatladığını ifade eden Aydın, "Ancak kısa süre öncesine kadar bu kentte gelindiğinde kafanızda oluşan imajın tam karşılanmadığı görürdünüz. Şimdi ise kentin gelişip modern bir kent görünümüne kavuştuğunu söylemek isterim. Denizli Belediyesi'nin örnek çalışmalarından Marmara ve boğazlarındaki belediyelerinde faydalanmasını istedik" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci daha sonra makamında kabul ettiği birlik üyelerine hediyeler verdi.

(AV-SÇ-Y) 26.02.2008 17:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title