Haberler

Marmara Kolonya'dan açıklama: "Bayramda Kolonyaya Zam Yok"

Güncelleme:

Marmara Barber Kolonya markalarının üreticisi Senso Kozmetik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Yorgun, artan hammadde fiyatlarına rağmen fiyat arttırmayacaklarını açıkladı.

Kullanım alanı genişleyen kolonya bayramda ev ziyaretleri yapılmasa da önemli bir hediyelik olarak öne çıktı. Kurban Bayramı öncesi kolonya satışlarında artış olduğunu söyleyen Marmara Kolonya ve Marmara Barber Kolonya markalarının üreticisi Senso Kozmetik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Yorgun, artan hammadde fiyatlarına rağmen fiyat arttırmayacaklarını açıkladı.

Senso Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Yorgun, 31 Temmuz'da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde kolonya talebine artış gösterdiğini belirtti. 50 yıldır Marmara Kolonya'nın üretimini sürdürdüklerini hatırlatan Yorgun, Düzce Taşköprü'de bulunan ve Türkiye'de en yüksek kapasitelerinden birine sahip fabrikalarında günlük üretimi iki katına çıkardıklarını söyledi. Yorgun, yaptığı açıklamada: "Halkımızın özellikle 80 derece alkol içeriğine sahip kolonyayı dezenfektan olarak kullanması talebi artırdı. Bayramda da kolonya satışlarında artış öngörüyoruz. Online satış kanalları aracılığı ile insanlar sevdiklerini ziyaret edemeseler bile onların adreslerine kolonya yollayabiliyor. Bu dönemde en kıymetli bayram hediyesi kolonya olacaktır. Biz artan hammadde maliyetlerine rağmen üretimimize devam edip, fiyatlarımızı artırmadan tüketiciye ulaştırmaya çalışıyoruz. Bayramda fiyat artışı yapmayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Kurban Bayramı Marmara Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title