Haberler

Marmara Denizi'nde Ulaşıma Poyraz Engeli

Marmara Denizi'nde ulaşıma poyraz engeliTEKİRDAĞ - Marmara Denizi'nde dün akşam saatlerinde etkili olan poyraz nedeniyle deniz ulaşımı olumsuz etkilendi.

Marmara Denizi'nde ulaşıma poyraz engeli

TEKİRDAĞ - Marmara Denizi'nde dün akşam saatlerinde etkili olan poyraz nedeniyle deniz ulaşımı olumsuz etkilendi. Şilep ve tankerler geceyi Tekirdağ açıklarında demirleyerek geçirdi, balıkçılar ise balıkçı barınaklarına sığındı.

Edinilen bilgiye göre, saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi bulan poyraz ve yer yer 2,5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Marmara Denizi'nde yollarına devam edemeyen yerli ve yabancı bandıralı 31 şilep ve tanker Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında demirledi. Gemilerdeki personel şiddetli dalgalardan dolayı karaya çıkamayarak geceyi gemilerde geçirdi.

Öte yandan balıkçılarda Tekirdağ, Şarköy, Hoşköy, Mürefte'deki balıkçı barınaklarına sığındı.

Balıkçılardan Ayhan Güden, Marmara Denizi'nde poyrazın etkili olmasından dolayı denize açılmadıklarını belirterek, "Şu anda poyraz var birkaç gün, internetten baktık, Hafta sonu hava diner diye bekliyoruz. Hava dinerse çıkacağız inşallah" dedi.

Tekirdağ Balıkçı Barınağı'nda balık ağlarını örerek zamanını değerlendiren Ergün Civelek ise, "2 gün poyraz esecek, herhalde 2 gün denize çıkamayacağız. Rüzgar biraz kuvvetli. Balıkçılar işte ağlarını tamir eder bu arada. 2 gün sonra çıkarız denize" diye konuştu.

Meteoroloji yetkilileri poyraz fırtınasının önümüzdeki 2 gün boyunca devam edeceğini, saatteki hızının 70-80 kilometre arasında olacağını belirterek olumsuz koşullara karşı vatandaşları uyardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Marmara Denizi Tekirdağ Şarköy Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title