Haberler

Marmara Denizi'nde Camgöz Köpek Balığı Yakalandı

Tekirdağ'da, Marmara Denizi Açıklarında, 3 Metre 40 Santimetre Uzunluğunda, 320 Kilogram Ağırlığında Camgöz Köpek Balığı Yakalandı.

Tekirdağ'da, Marmara Denizi açıklarında, 3 metre 40 santimetre uzunluğunda, 320 kilogram ağırlığında camgöz köpek balığı yakalandı.

Marmara Denizi'nde balıkçılık yapan Hasan Ülker, Marmara Denizi açıklarında balık avlarken, ağlarıyla camgöz köpek balığı avladıklarını söyledi. Daha önce de köpek balığı yakalamak için denize açıldıklarını ifade eden Ülker, yakaladıkları balıkları başta Bulgaristan olmak üzere İtalya gibi ülkelere sattıklarını bildirdi.

''Yakaladığımız camgöz köpek balığı Marmara Denizi'nde yakalanan en büyük balıklardan birisi'' diyen Ülker, ''Balığı 5 saatte yakalayabildik. Köpek balığını 240 metre derinlikte (com) diye adlandırdığımız bir bölgede yakaladık. Camgöz köpek balığı, kıyı bölgelere yaklaşmadığından kimsenin korkmasına gerek yok'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title