Haberler

Yakalanan Köpek Balıkları Kanser Hastalarına Umut Oldu

Güncelleme:

Balıkçı Kenan Balcı, Marmara'da yakalanan 1 ton ağırlığında ve 5 metre uzunluğundaki iki köpekbalığını kanser hastalarına ücretsiz dağıttı.

Balıkçı Kenan Balcı, Marmara’da yakalanan 1 ton ağırlığında ve 5 metre uzunluğundaki iki köpekbalığını kanser hastalarına ücretsiz dağıttı. Şifa umuduyla dağıtılan köpekbalıkları, kanser hastalarının umudu oldu.Geçtiğimiz günlerde Marmara Denizi'nde 1 ton ağırlığında ve 5 metre uzunluğunda iki köpek balığı yakalanmıştı. Balıkçı Kenan tarafından Beylikdüzü Balıkçı Kenan Tesisi'nde iki gün sergilenen köpek balıkları, tesiste parçalanarak kanser hastalarına dağıtıldı. Kanseri tedavi ettiği düşünülen balıkların derisi yüzüldükten sonra parçalara ayrıldı. Daha sonra Balıkçı Kenan, köpekbalıklarının nasıl pişirileceğini uygulamalı olarak anlattı. Yüzlerce hasta ve hasta yakınlarının bulunduğu tesiste köpekbalıkları, isim sırasına göre poşetlenerek 1,5 kilo şeklinde ücretsiz olarak dağıtıldı.

“2 TANE DAHA KÖPEK BALIĞI YAKALADIK”

Hastalara şifa umudu ile dağıtılan balıkların arttığını söyleyen Balıkçı Kenan Tesisleri'nin sahibi Kenan Balcı, “Hastalarımızın şansına bugün 2 tane daha köpekbalığı yakaladık. O kadar yoğun talep oldu ki yetiştiremeyeceğiz diye korkmuştuk ama onların şansına Marmara’da yakaladığımız 2 tene daha köpekbalığı geliyor. Bunlar kadar büyük olmasa da buradaki hastalarımız için yeterli olacaktır” diye konuştu. “Talep çok fazla oldu” diyen Kenan Balcı, “ Türkiye’nin dört bir tarafından köpekbalığı almak için geldiler. Aynı zamanda Van’dan, Kars’tan arayanlar oldu. Onlara da yetiştirebilirsek buzdolabında muhafaza edip onlara da geldiklerinde isim olarak ileteceğiz” şeklinde konuştu.

“KANSER HASTALARI ŞİFA ARADI”

Mide kanseri olan akrabası için sıraya girdiğini söyleyen Aytekin Demiroğlu, “Dün akşam isimlerimizi yazdırdık. Ankara’dan akrabalarımızda sipariş verdi. Onun için de sıraya girdim. 1 buçuk kilo dağıtacaklarmış. Bilmiyorum bir buçuk kilo hastamıza yeter mi ama sona yaklaştıkça yaşamak istiyor insan. Onun heyecanı var” dedi.Dün isimlerini yazdırmak için Bağcılar’dan Beylikdüzü’ne geldiğini söyleyen bir hasta yakını da, “Hastamız ilk kez köpek balığı yiyecek. Haberlerde dinledik ve geldik. İnşallah hastamıza şifa olur. Ücretsiz de dağıtılıyor bu çok güzel bir şey” diye konuştu.Omurilik hastası olan Fevziye Kıray ise kardeşi ve kardeşinin hanımı için geldiğini ifade ederek köpekbalığı etinin umut olmasını diledi.Köpekbalığının kafası, derisi ve omurgası ise Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi'nde sergilenecek.

ŞENGÜL KARAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi Kenan Balcı Beylikdüzü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title